Mergi direct la conținut »
Recompensă de un milion de euro pentru un kuweitian dispărut în munți în urmă cu trei ani, la Cheia
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Recompensă de un milion de euro pentru un kuweitian dispărut în munți în urmă cu trei ani, la Cheia

Recompensă uriașă oferită de familia unui kuweitian dispărut în munți în urmă cu trei ani, în stațiunea Cheia, din județul Prahova. Un milion de euro este suma pe care o promite familia bărbatului, care avea 79 de ani la momentul dispariţiei, pentru găsirea acestuia. Arabul nu a fost găsit, deşi bogata sa familie promisese jumătate de million de euro încă din vara anului trecut oricui ajută la găsirea lui.

De Cristian Simion,

Mohammed Ta Albaghli a dispărut în 5 august 2015, în timp ce se afla în staţiunea Cheia, situată în zona de munte din nordul judeţului Prahova.

Apropiaţii care au constatat că bătrânul, care avea la acea dată 79 de ani, nu se mai întoarce la pensiunea la care a fost cazat, au sunat la 112 în seara aceleiaşi zile şi au anunţat că afaceristul kuweitian este de negăsit.

Era o prezenţă uşor de observat: când a dispărut purta veşmântul tradiţional arab, de culoare albă, şi se sprijinea într-un baston negru cu inserții argintii. Cu toate că prezenţa sa ar fi atras atenţia, nimeni nu pare să-l fi văzut pe bătrân.

Iniţial, bogata familie a arabului a anunţat o recompensă de 100.000 de euro. În vara anului trecut, rudele acestuia au oferit jumătate de milion de euro celor care i-ar ajuta să dea de urma lui Mohammed Ta Albaghli. Acum, suma dată drept recompensă a fost dublată. Însă oferta este valabilă timp de doar o lună, au anunţat rudele kuweitianului miercuri după amiază, într-o conferinţă de presă susținută chiar la Cheia, locul unde a dispărut bătrânul.

La conferinţă au fost prezenţi şi oficiali kuweitieni, care au cerut autorităţilor din România să sporească demersurile pentru găsirea lui Mohammed Ta Albaghli.

Imediat după dispariţie, bărbatul a fost căutat de poliţişti, jandarmi, pompieri, angajaţi ai Romsilva, dar şi de voluntari, însă aceştia nu au găsit nici măcar un semn care să-i ducă spre locul unde s-ar fi putut afla bătrânul.

Sursa FOTO – observatorulph.ro

Citește și:

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Libertatea publică un document oficial înfricoșător! Ruleta românească: săli de operație dezinfectate din 7 în 7!

Close
Închide
  Close