Regina Elisabeta a Marii Britanii face reduceri de personal la Casa Regală

17 ianuarie 2016 21:45

Regina Elisabeta a Marii Britanii, 89 de ani, are mari probleme financiare şi ia în calcul să le concedieze pe bonele copiilor prinţului Willian şi ai ducesei de Cambridge.

Cine îşi poate imagina cum regina Angliei face curat în Palatul Regal? Aproape nimeni nu se gândeşte la aşa ceva, însă este o situaţie care în viitor ar putea să devină reală, date fiind problemele financiare pe care le are, după cum susţine revista Globe. Potrivit jurnaliştilor, regina Elisabeta are datorii mari şi este nevoită să reducă din personalul de 750 de oameni pe care îl are la Palatul Kensington, reşedinţa familiei. Astfel, pe lângă oameni de serviciu sau şoferi ori bucătari, regina este nevoită, conform surselor, să renunţe şi la bonele copiilor prinţului William şi ai ducesei Kate, prinţesa Charlotte şi prinţul George!

A investit 35.000.000 de euro în cai

Conform surselor revistei Globe, lichidităţile din conturile bancare ale Casei Regale s-au diminuat drastic în ultimii ani, după ce regina a cumpărat peste 50 de limuzine noi sau a folosit deplasarea cu elicopterul prea mult. Ea a mai plătit aproximativ 15 milioane de euro pentru a ascunde scandalurile sexuale în care erau implicaţi diverşi oameni din cadrul familiei regale, ori 10 milioane de dolari pe un colier dăruit lui Kate când a aflat de prima ei sarcină. Cea mai mare cheltuială a făcut-o însă pentru pasiunea ei legată de cursele de cai. Un expert financiar susţine că Elisabeta a cheltuit aproape 35 de milioane de euro pe cai, concursuri şi pariuri pe cursele de cai de rasă.
Astfel, pentru a face economie, ea se vede nevoită să ia măsuri drastice, care ar putea să îi supere pe William şi Kate, care ar rămâne fără bonele copiilor, ceea ce ar declanşa un scandal în sânul familiei.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro