Mergi direct la conținut »
Restaurante închise în Eforie Nord. Inspectorii OPC au găsit mâncare gătită în același loc unde sunt ținute sculele
Ştiri Libertatea > Ştiri > Restaurante închise în Eforie Nord. Inspectorii OPC au găsit mâncare gătită în același loc unde sunt ținute sculele

Restaurante închise în Eforie Nord. Inspectorii OPC au găsit mâncare gătită în același loc unde sunt ținute sculele

Restaurante închise în Eforie Nord, în urma unui control făcut sâmbătă, 26 mai, de inspectorii OPC din Constanţa. Aceştia au găsit marfă nesigură, mizerie, proceduri periculoase, cât şi lipsa mai multor obiecte necesare.

La restaurantul Benida s-a dispus oprirea temporară a prestării de servicii şi a fost aplicată o amendă de 10.000 de lei. De asemenea, inspectorii au fost în control şi la restaurantul Eficient, unde s-a dispus oprirea temporară a prestării de servicii şi a fost aplicată o sancţiune în valoare de 10.000 de lei. Tot aici au fost distruse ciorbe şi materii prime (42 kg). De menţionat este faptul că, reprezentanţii localului au primit consiliere şi îndrumare anul trecut, dar se pare că au revenit la vechile ”îndeletniciri” sau, de fapt, nu au remediat nimic, potrivit replicaonline.ro.

FOTO: ziuaconstanta.ro

FOTO: ziuaconstanta.ro

La terasa Rubi, au fost distruse 14,85kg de marfă şi au fost depistate proceduri şi produse cu potenţial periculos. Anul trecut a primit sancţiuni similare, dar se pare că reprezentanţii societăţii nu au înţeles nimic din îndrumare, au precizat inspectorii OPC.

La localul Shaormania a fost aplicată o amendă de 5.000 de lei şi activitatea a fost oprită temporar. Aici au fost depistate proceduri şi produse cu potenţial periculos.

Şi la Fast Food-ul cu preparate din peşte şi fructe de mare a fost oprită activitatea şi s-a dat o amendă în valoare de 10.000 de lei. În total a fost oprită activitatea a 8 localuri, au fost aplicate amenzi în valoare de 70.000 de lei şi au fost retrase peste 100 kg de produse.


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche


Citeşte şi

#salvatipipera / Vasile Baltac, pionier al informaticii: ”Pe fosta platformă Pipera exista un program de lucru diferenţiat” – VIDEO

 

Close
Închide
  Close