De Dragoș Tănase,

Astfel, în data de 14 august, de la ora 14.00, se interzice parcarea autovehiculelor pe strada Remus Opreanu, de la Comandamentul Flotei până la Direcţia Agricolă, şi oprirea autovehiculelor pe tronsonul cuprins între bulevardul Regina Elisabeta şi Comandamentul Flotei (strada Termele Romane – bulevardul Regina Elisabeta – Portul Tomis – strada Lebedei – parcarea Poarta 1 – strada Remus Opreanu), potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa, citat de Agerpres.

Joi, 15 august, de la ora 07.00, circulaţia autovehiculelor va fi închisă pe ruta Poarta 3, Poarta 1, intersecţia străzii Termele Romane cu strada Traian, strada Negru Vodă, strada Ecaterina Varga, strada Mircea cel Bătrân.

Riveranilor li se va permite accesul în zonă pe baza actului de identitate, cu interdicţia accesului pe bulevardul Regina Elisabeta.

Mijloacele de transport în comun vor circula în zilele de joi, 15 august, şi vineri, 16 august, după programul de sărbători, respectiv 05.45-23.00.

Totodată, pentru a asigura transportul participanţilor la evenimentele organizate în această perioadă, Regia Autonomă de Transport Constanța (RATC) Constanţa suplimentează numărul de autobuze pe liniile 101,102 şi 5-40.

Joi, cu ocazia Zilei Marinei Române, în intervalul orar 09.45-12.30, publicul de pe faleza din faţa Comandamentului Flotei va putea să admire exerciţiul naval demonstrativ „Forţele Navale Române 19”, la care vor participa şi nave şi aeronave militare din Italia, Ucraina şi Statele Unite ale Americii.

Miercuri, începând cu ora 08.30, va avea loc o ceremonie militară şi religioasă la Monumentul Crucea Marinarilor de pe faleza Cazinoului din Constanţa, se mai menţionează în comunicat.

FOTO (Arhivă): Cătălin Schipor

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă