Mergi direct la conținut »
Restricţii de circulaţie pe A1 şi A2, vineri, din cauza unor lucrări la carosabil
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Restricţii de circulaţie pe A1 şi A2, vineri, din cauza unor lucrări la carosabil

Restricţii de circulaţie pe A1 şi A2, vineri, din cauza unor lucrări la carosabil

Sunt restricţii de circulaţie pe A1 şi A2, din cauza unor lucrări la carosabil, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, care informează că vineri, 20 iulie, până la ora 18.00, circulaţia autovehiculelor este restricţionată pe A1 Sibiu-Deva, la km 273+800 m.

În zonă se efectuează lucrări la rosturile de dilataţie, traficul desfăşurându-se alternativ pe cele două benzi, pe sensul către Deva.

De asemenea, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa au loc lucrări de trasare a marcajelor rutiere între kilometrii 152 şi 146, pe banda a doua a sensului către Capitală, până la ora 12.00.

În aceste condiții, polițiștii rutieri le recomandă şoferilor să sporească atenţia la volan, să semnalizeze din timp orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie şi să reducă viteza în zona de efectuare a lucrărilor semnalizate.

Vă reamintim că traficul pe Autostrada Bucureşti – Constanţa a fost oprit, marţi seară, 17 iulie, în dreptul localităţii Brăneşti, la kilometrul 20 al sensului de mers către Capitală, după ce mai multe dale s-au desprins din carosabil.

La sfârșitul lunii mai, Autostrada Soarelui a fost reparată pe porțiunea de drum unde două plăci de beton s-au ridicat și s-au spart, punând în pericol siguranța circulației. Drumarii au muncit 11 ore să peticească suprafața surpată.


Citește și: Libertatea a aflat de ce a fost achitat Borcea în dosarul „Mită pentru judecătoare”. „Confuzia” Geaninei Terceanu l-a scăpat de închisoare


 

Close
Închide
  Close