MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2018 19:22

Rezultate admitere Academia de Poliție 2018. Candidații și-au aflat luni notele. Cu cât se intră la jandarmi

Distribuie

Rezultate admitere Academia de Poliție 2018. Candidații la Academia de Poliție și-au aflat luni notele, după susținerea examenelor de admitere. Ultima medie de intrare la specialitatea pompieri a fost 9.25, la jandarmi 8.00 iar la pregătirea pentru specializare de ofițeri de penitenciare..... a trecut aproape toată lumea, cu 5.50!

Au fost peste 2.400 de candidați admiși la Academia de Poliție, la prima departajare înainte de probele scrise. Sunt însă numai 885 de locuri pentru anul școlar 2018-2019 iar notele obținute sunt afișate luni și marți, arată observator.tv

Ștacheta a fost foarte ridicată la Pompieri, pentru că ultima medie de admitere la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” a fost 9.25.

Pentru facultăţile de Poliţie, respectiv Poliţie de Frontieră, ultima medie de admitere a fost de 8.40, iar la Jandarmi ultima medie a fost 8.00.

La Penitenciare vor intra la probele scrise candidați care au obținut 5.50, pentru că au fost înscrişi 44 de candidaţi pentru 40 de locuri.

La frecvenţă redusă sunt 50 de locuri împărţite pe trei specializări: Poliţie, Poliţie de Frontieră şi Jandarmi. Aici ultima medie a fost de 8.60 la Poliţia de Frontieră, 8.50 la Poliţie şi 8.40 la Jandarmi.

Rezultatele la admiterea la Academia de Poliție sunt afișate atât pe site-ul academiei, cât și la avizierele unității de învățământ superior aparținând de Ministerul Afacerilor Interne.

Rezultate admitetere Academia de Poliție 2018. Repartizarea locurilor

– Facultatea de Poliție, învăţământ cu frecvenţă – 305 locuri, dintre care 8 pentru rromi, 6 pentru maghiari şi 4 pentru alte minorităţi

– Facultatea de Poliție, învăţământ cu frecvenţă redusă – 50 de locuri

– Facultatea de Poliție de frontieră, învăţământ cu frecvenţă – 60 locuri;

– Facultatea de Jandarmi, învăţământ cu frecvenţă – 50 locuri

– Facultatea de Ştiințe Juridice şi Administrative, Specializare Drept, învăţământ cu frecvenţă (115 locuri), Drept, distanță (100 locuri), Administrație publică, învăţământ cu frecvenţă (100 locuri)

– Facultatea de Pompieri, învățământ cu frecvență – 50 locuri

– Facultatea de Arhivistică, învățământ cu frecvență – 25 locuri.


Carmen Dan și-a cerut scuze la nouă zile de la violențele din Piața Victoriei. 5 jandarmi violenți, identificați


 

Citește mai multe despre academia de politie și admitere pe Libertatea.

Comentarii