MENIU CAUTĂ
11 Iun. 2012 04:35 , de Anamaria Lembrau

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 | Cum a sărăbătorit USL victoria?

Distribuie

Cum au trecut ultimele ore, după anunţarea estimărilor la ieşirea de la urne, pentru liderii USL, câştigătorii EXIT-POLL-urilor la alegerile locale 2012? Mediafax sintetizează astfel victoria USL: bere la terasă, turul televiziunilor şi noaptea numărătorilor paralele.

Anunţarea rezultatelor USL la alegerile locale 2012 n-a avut parte de fastul de altădată. Nu şampanie, maximum berea băută de liderii USL la o terasă de lângă sediul Uniunii de la Arcul de Triumf.
Cu vreo două ore înainte de anunţarea rezultatelor alegerilor, potrivit exit-poll-urilor de la ora 21, Crin Antonescu şi Victor Ponta au dat emoţia alegerilor pe cea a meciului de fotbal dintre Spania şi Italia, proiectat pe un ecran.
Apoi, la sediul USL au fost aseară mai mulţi jurnalişti decât membri de partid, ceea ce reprezintă o premieră înregistrată în tradiţia alegerilor din ultimii ani. Dar cablurile, cameramanii şi reporterii care îi înconjurau pe cei doi lideri USL aflaţi la terasa de lângă sediu i-a nemulţumit pe trecători, care se trecurau cu greu pe trotuare.
Aveţi grijă să nu fie ceva oameni peste care să daţi (…) vă rog eu frumos, aveţi grijă, că e cineva pe bancă”, le-a spus la un moment dat premierul cameramanilor care înaintau cu spatele spre o bancă pe care se afla o doamnă la vârsta a treia.
„M-au prins aicia, nu mai am cum…”, i s-a plâns o femeie lui Ponta. „Sărut-mâna, gata, v-am scăpat”, a intervenit liderul PSD.
EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2012. VEZI REZULTATELE
Următorul, un cetăţean solitar flutura un tricolor de trei metri înălţime strigând: „Dreptate pentru români! Să nu uitaţi că suntem cu ochii pe voi!”. „Salut, salut, mă bucur”, i s-a adresat Ponta acestuia, trecând mai departe.
Un alt trecător s-a supărat pe liderul PNL; deranjat de mulţimea camerelor de luat vederi care blocau calea demarcată pe trotuar pentru biciclete, i-a spus iritat lui Crin Antonescu: „Blocaţi pista”. Liderul PNL, care îşi conducerea soţia către maşina parcată în faţa terasei, s-a scuzat: „Nu i-am adus eu, i-a adus prim-ministrul”. Vezi aici cine au fost marii absenţi.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii