MENIU CAUTĂ
10 Iun. 2012 20:57

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 | PDL, ŞOCAT de ce arată EXIT POLL-urile

Distribuie

După anunţarea rezultatelor alegerilor locale 2012, aşa cum arată după EXIT POLL, primul lider PDL care reacţionează este secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

„La prima vedere, e şocant, dar aşteptăm rezultatele oficiale…Nu voi face comentarii pe sondaje de opinie contradictorii. Voi face comentarii doar când vom avea rezultate oficiale. Pe sondaje de opinie contradictorii nu voi putea face declaraţii politice. Nu fac declaraţii pe marginea rezultatelor pe care le-am văzut”. Oltean nu crede că rezultatele date de EXIT POLL-uri sunt adevărate: „Dacă scorul este adevărat, sigur că am emoţii, dar vom trăi şi vom vedea. Voinţa poporului este suverană, dar aşteptăm să vedem realitatea şi nu sondaje de opinie, pentru că nu cred că acestea exprimă realitatea, cu atât mai mult cu cât PDL a avut o participare şi pe numele PDL şi pe diverse asocieri politice care trebuie cumulate pentru a obţine scorul real al PDL”.

În ceea ce priveşte rezultatele alegerilor locale 2012 la Cluj, unde Emil Boc pare să fi pierdut bătălia pentru Primărie,  Ioan Oltean spune: „Am văzut scoruri diferite, diferenţă în favoarea liberalului, scor egal. În situaţia aceasta, vă daţi seama că nu putem face un comentariu care să fie şi corect, din punctul nostru de vedere”.
 
 
 

Citește mai multe despre Alegeri pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii