MENIU CAUTĂ

REZULTATE EVALUAREA NATIONALA 2013

Distribuie

Pe site-urile Inspectoratelor Şcolare judeţene au început să fie afişate, deja, rezultatele de la evaluarea naţională 2013. Toate rezultatele vor fi afişate, în cursul zilei de sâmbătă, şi pe edu.ro.
Elevii care au susţinut anul acesta evaluarea natională au avut următoarele subiecte la matematică şi limba română. Le poţi vedea AICI şi AICI.
Peste 196.000 de elevi de clasa a VIII-a au susţinut anul acesta Evaluarea Naţională, iar astăzi vor afla primele rezultate.
După aflarea rezultatelor, elevii se vor putea înscrie la liceu. Formula de repartizare a elevilor care au promovat evaluarea naională 2013, este următoarea, potrivit edu.ro
Media admitere (câmp obligatoriu)- media de admitere a candidatului calculată conform formulei din algoritmul de repartizare. Media de admitere este egală cu

ABS+EN / 2

unde:
EN=media obținută la evaluarea națională susținută în clasa a VIII-a, (pentru absolvenții de până în anul 2003 inclusiv media de la examenul de capacitate, pentru absolvenții din perioada 2004-2007 media de la testele naționale, pentru absolvenții din 2008 și 2009 media la tezele cu subiect unic susținute în clasa a VIII-a)
ABS=media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a;
 

Citește mai multe despre Evaluare Națională pe Libertatea.

Comentarii