De Dragoș Tănase,

Aparatul de scanat a depistat câteva anomalii la nivelul solului, ce pot fi diferite obiecte îngropate care pot ajuta cercetările, au precizat surse judiciare pentru Mediafax.

În locurile unde au fost identificate anomaliile sunt montate steguleţe ca, ulterior, să fie efectuate săpături, arată aceleaşi surse.

De asemenea, potrivit unor surse, la cercetări va participa şi o echipă formată din specialişti în geodezie (știința care studiază forma și dimensiunile pământului, pentru întocmirea hărților și planurilor).

Magistraţii Tribunalului Olt au decis astăzi, la cererea procurorilor, prelungirea mandatului de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, până în 24 septembrie.

Foto: Vlad Chirea / Libertatea

Citeşte şi:

Polițistul care s-a implicat în campania „Fără penali”, despre cazul Caracal: „Au rămas niște practici din alea comuniste, milițienești: încerci s-o dregi! Nu merge așa!“

O tânără de lângă Caracal își amintește că la 16 ani pompierul Țeculescu a vrut să o racoleze: „Mi se face pielea de găină când mă gândesc că putea să se întâmple și cu mine”

Cazul Caracal | DIICOT confirmă o a doua victimă: rămășițele găsite în pădure aparțin „unei fete cu vârsta între 15-19 ani”!

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO