Mergi direct la conținut »
Risc mare de avalanşă în Munții Făgăraș şi la altitudini mai mici de 1.800 de metri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Risc mare de avalanşă în Munții Făgăraș şi la altitudini mai mici de 1.800 de metri

Risc mare de avalanşă în Munții Făgăraș şi la altitudini mai mici de 1.800 de metri

Centrul Meteorologic Regional Transilvania-Sud a făcut sâmbătă seara un nou anunț important. În Masivul Făgăraş există risc mare de producere de avalanşe şi la altitudini mai mici de 1.800 de metri.

De asemenea, meteorologii avertizează că este risc mare de avalanşe la peste 1.800 de metri şi în Munţii Bucegi, Ţarcu-Godeanu şi Parâng-Şureanu.

Astfel că, este risc de gradul patru pe o scară de la unu la cinci, de producere de avalanşe peste 1.800 de metri şi sub 1.800 de metri în Munţii Făgăraş, unde se înregistrează cel mai mare strat de zăpadă din ţară, de 228 centimetri, la staţia meteo Bâlea Lac, potrivit Agerpres.

Vremea face ravagii în toată țara. Efectele codului portocaliu de polei emis de meteorologi vineri seară își fac simțite prezența și sâmbătă dimineață. În Capitală, ISU a intervenit, în ultimele zece ore, la 115 solicitări în urma fenomenelor meteorologice. Mai multe persoane au ajuns la spital cu suspiciuni de fracturi, luxaţii și entorse.

Citește și

UPDATE. Convenţia Naţională a PLUS s-a reunit la Romexpo. Dacian Cioloş devine preşedintele noii formaţiuni politice

Close
Închide
  Close