Mergi direct la conținut »
Robbie Williams: ”Am o boală în cap care vrea să mă omoare”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Robbie Williams: ”Am o boală în cap care vrea să mă omoare”

Robbie Williams: ”Am o boală în cap care vrea să mă omoare”

Robbie Williams: ”Am o boală în cap care vrea să mă omoare”. Robbie williams a vorbit despre bătălia lui dureroasă cu o boală mentală, susținând că aceasta dorește să-l omoare.

Într-un interviu pentru The Sun, cunoscutul cântăreț, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că a fost foarte aproape de moarte de ”multe ori”, și și-a comparat viața cu cea a lui George Michael înainte ca starul muzicii pop să moară, în ziua de Crăciun, în 2016.

”Din fericire, și din nefericire, am tendința de a sabota totul. Am o boală care vrea să mă omoare și se află în capul meu, așadar trebuie să mă protejez împotriva ei”, a spus Robbie Williams.

Artistul a mai dezvăluit că lupta cu boala sa îl acaparează uneori și, din când în când, are nevoie de ea pentru a ajunge pe scenă. El își descirie perioada recentă drept o ”binecuvântare”.

Robbie a mai vorbit și despre relația cu George Michael, susținând că a simțit o conexiune cu acesta, deoarece au avut vieți de tipul unui ”rollercoster”. ”Îmi e dor de el!”, a mai afirmat Robbie Williams.

Robbie Williams și-a anulat mai multe concerte din turneul său european, în 2017. „Depresia circulă în familia mea”

Robbie Williams și-a anulat concertele din Rusia, în luna septembrie 2017. Cântărețul britanic Robbie Williams și-a anulat ultimele concerte din turneul european “The Heavy Entertainment Show Tour 2017”, pe care trebuia să le susțină în Rusia.

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede!
Recomandări

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede!

Este vorba despre orașele Sankt Petersburg și Moscova, dar s-a retras și de la un eveniment din Soci.

Decizia vine la scurt timp după ce a declarat, într-un interviu pentru The Sunday Times Magazine, că munca sa este vinovată pentru degenerarea stării luide sănătate și că îl va ucide în cele din urmă, potrivit Mirror.

Mai mult, el spune că suferă de o boală misterioasă care nu îi permite să depună efort.

„Depresia circulă în familia mea. Nu știu dacă aș fi fost atât de dezechilibrat mental dacă nu aș fi fost faimos. Obții o lupă sub forma atenției publice și defectele tale se măresc și ele, în mod evident”, crede Robbie Williams… despre el însuși.

Totuși, în 2017, Andra a avut parte de un cadou nesperat. Și-a serbat ziua de naștere cu… Robbie Williams.

Solista și soțul său, Cătălin Măruță, s-au aflat într-o microvacanță la Budapesta, în Ungaria, pe 23 august, ziua în care Andra a împlinit 31 de ani, când s-au numărat printre cei care au asistat la megaconcertul lui Robbie Williams.


EXCLUSIV VIDEO/Românii chiar au talent! Bartoș și Smiley i-au învățat pe „omologii” lor străini cum să ”coloreze” emisiunea


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close