MENIU CAUTĂ

Robert Negoiță, mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea. „Un anumit mod ticălos de a conduce trebuie sancționat”

Distribuie

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a postat un mesaj dur pe contul de socializare, după aflarea rezultatelor parțiale la alegerile europarlamentare, de duminica, 26 mai.

„Am văzut pe anumite posturi de televiziune și prin presă, că există o oarecare uimire vis a vis de rezultatele acestor alegeri. Nu împărtășesc această stare de uimire, de surprindere. Sau dacă totuși să spunem că ar fi o surpriza, consider că este una plăcută.

De ce? Fiindca un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit și nu trebuie încurajat. Ci, dimpotrivă, sancționat! Și asta s-a întâmplat. Ma bucur că trăiesc în această țară, în care populația a înteles importanța votului și a început să își spună punctul de vedere.

Este un moment important. Unul în care trebuie să analizăm atent lucrurile și direcțiile. În care trebuie să înțelegem ca faptele concrete, că munca serioasă, că dezbaterea transparentă, că acceptarea altor opinii argumentate sunt esențiale”, scrie Robert Negoiță pe contul de socializare.

PNL se situează pe primul loc la alegerile europarlamentare, după numărarea a 96,93% din totalul voturilor exprimate în România, cu 26,79%, PSD se menține la 23,38%, iar Alianţa USR-PLUS are 21,42%, potrivit rezultatelor provizorii transmise de BEC.

Citește mai multe despre Liviu Dragnea, Robert Negoiţă, Mesaj și vot pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Imagini noi cu Sorina, în timp ce se joacă
Comentarii