MENIU CAUTĂ
30 Mar. 2014 18:08

Rochia lui Jojo s-a dat cu 1.000 de lei!

Distribuie

Pe Cătălina Grama, toată lumea o ştie mai ales după numele de scenă, Jojo, nume pe care l-a făcut deja celebru prin apariţiile în cadrul programelor realizate cu grupul Divertis, Serviciul Român de Comedie, dar şi prin rolurile din filme ca “Naşa”, “Poker” şi “Ultimul corupt din România”.
De ultimul se leagă şi obiectul vestimentar pe care Jojo a ales să-l doneze pentru licitaţia organizată de noi pentru strângerea de fonduri în beneficiul copiilor bolnavi.
“Este rochia care apare şi pe afişul filmului. Îmi este foarte dragă pentru că am ales-o împreună cu domnul Nicolaescu şi îmi trezeşte tot felul de amintiri din perioada în care am colaborat cu dumnealui”, ne-a spus actriţa care, luna viitoare, va împlini 33 de ani şi care se simte onorată şi privilegiată pentru că a putut face parte din distribuţia peliculei cinematografice.
Dar nici sufletul ei de tânără mămică a unui băieţel în vârstă de aproape 3 ani nu a putut rămâne indiferent la suferinţele altor copilaşi.

Licitaţia începe de la suma de 300 de lei!

Rochia, măsura 38, oferită de Jojo, e trei sferturi şi are un aer retro, cu un imprimeu specific anilor 70, vesel şi uşor de accesorizat.
Decolteul este în formă de V, ce avantajează aproape orice bust. Mai are un cordon lat, ce pune frumos în evidenţă talia femeii care o va purta. Dar, pentru asta, trebuie să licitaţi pentru ea, de azi până sâmbătă, la miezul nopţii!

Cum poţi licita

Trimite un SMS la telefon 0729.729.200 (tarif normal), de luni până sâmbătă la miezul nopţii, cu suma pe care o oferi pentru obiectul licitat în acea săptămână.
Urmăreşte zilnic, în Libertatea, la ce sumă a ajuns licitaţia. În ziarul de luni vom anunţa câştigătorul şi suma oferită, precum şi noul obiect scos la licitaţie.
Câştigătorul licitaţiei pentru rochia oferită de Jojo e Csató Kovács Imre, din Miercurea-Ciuc, care a oferit suma de 1.000 de lei. ATENŢIE! Câştigătorul trebuie ca în termen de 3 zile, până miercuri, 9 aprilie, inclusiv, să vireze suma licitată în contul în lei al Fundaţiei Ringier, RO29 RZBR 0000 0600 1552 6176, deschis la Raiffeisen Bank.
Sâmbătă, 5 aprilie. Ofertă de 1.000 de lei pentru rochia donată de Jojo! Ieri am primit o ofertă de 1.000 de lei pentru rochia donată de Jojo. Nu uitaţi că mai aveţi timp până azi, la miezul nopţii, să licitaţi pentru ea, banii urmând a ajunge la copiii bolnavi. În ziarul de luni vom anunţa câştigătorul rochiei, dar şi noul obiect scos la licitaţie! TRIMITE UN SMS cu oferta ta la telefon 0729.729.200 şi urmăreşte toată săptămâna rubrica din ziar
Vineri, 4 aprilie. Astăzi am primit o ofertă de 1000 de lei pentru rochia lui Jojo. Mai aveţi timp până mâine, la miezul nopţii, ca să licitaţi! TRIMITE UN SMS cu oferta ta la telefon 0729.729.200 şi urmăreşte toată săptămâna rubrica din ziar.
Joi, 3 aprilie. 300 de lei rochia lui Jojo! Mai sunt 3 zile de licitaţie. Nu uitaţi că mai puteţi licita până sâmbătă, la miezul nopţii, pentru rochia oferită de Jojo. Rochia este măsura 38, iar suma de plecare a licitaţiei este de 300 de lei. Cine oferă mai mult? TRIMITE UN SMS cu oferta ta la telefon 0729.729.200 şi urmăreşte toată săptămâna rubrica din ziar.
Miercuri, 2 aprilie. 300 de lei rochia lui Jojo. Nu uitaţi! Săptămâna aceasta puteţi licita, până sâmbătă, la miezul nopţii, pentru rochia donată de Jojo campaniei Ajută copiii!'. Licitaţia a început de la suma de 300 de lei. Aşteptăm ofertele voastre! TRIMITE UN SMS cu oferta ta la telefon 0729.729.200 şi urmăreşte toată săptămâna rubrica din ziar.
Marţi, 1 aprilie. 300 de lei rochia lui Jojo. Nu uitaţi! Săptămâna aceasta puteţi licita, până sâmbătă, la miezul nopţii, pentru rochia donată de Jojo campaniei Ajută copiii!'. Licitaţia a început de la suma de 300 de lei. Aşteptăm ofertele voastre! TRIMITE UN SMS cu oferta ta la telefon 0729.729.200 şi urmăreşte toată săptămâna rubrica din ziar.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Săgetător pentru săptămâna 18-24 februarie 2019
Comentarii