MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

Român prins de un câine poliţist, în Olanda. Bărbatul era urmărit, după o tentativă de jaf

Distribuie

Un român de 36 de ani a fost prins de un câine poliţist, pe o autostradă din Olanda, în timp ce era urmărit de oamenii legii după o tentativă de jaf.

Bărbatul, care nu are reședință în această țară, a încercat să fure dintr-o casă din orașul Moerdijk, când a fost surprins de proprietar. Românul a luat-o la fugă, pe o bicicletă, urmărit de olandezul care a sunat și la Poliţie în același timp.

La un moment dat, când a ajuns la Autostrada 17 (A17), acesta a abandonat bicicleta şi a traversat în fugă, printre autoturisme şi camioane, apoi s-a ascuns într-un canal de deversare, potrivit bndestem.nl.

Acolo a fost prins de câinele de poliţie care-l urmărea odată cu agenții. A fost dus mai întâi la spital, apoi la sediul Poliţiei din Breda, unde a fost încarcerat.

Locul unde a fost prins românul de câinele polițist olandez

Locul unde câinele polițist l-a prins pe român

Recent, un român a fost prins la furat de somon, într-un hipermarket din Italia. A lovit un angajat și l-a amenințat cu moartea.

FOTO: bndestem.nl


Citește și:

GSP: Gabi Tamaș, încă o beție în Israel! Fotbalistul: ”Mi s-a pus o pastilă în pahar”. Patronul: ”Îl trimit la tratament”


 

Citește mai multe despre caine, jaf și Olanda pe Libertatea.

Comentarii