MENIU CAUTĂ

Român ucis în Italia în a doua zi de Crăciun. A fost împușcat mortal iubitul surorii sale. „Nu era de acord cu relația noastră”

Distribuie

Destin înfiorător pentru un român stabilit în Italia. Iulian Anechiae a împușcat mortal, în a doua zi de Crăciun, de iubitul surorii sale. Tănărul român de 22 de ani și familia sa se opuneau relației fetei cu sicilianul. Autorul crimei s-a predat la Poliție și și-a recunoscut fapta.

Motivul crimei, care a avut loc în localitatea Scoglitti din Sicilia, are legătură cu relația pe care sora românului o avea cu un italian aflat în dizgrația familiei fetei, notează publicația quotidiano.net, citată de rotalianul.

Din primele reconstituiri realizate de criminaliști reiese că, în a doua zi de Crăciun, Iulian a mers un un prieten acasă la cumnatul său, Vincenzo Vindigni, unde a izbucnit o ceartă.

Sicilianul a tras două focuri de armă înspre Iulian, iar tânărul de 22 de ani a murit la spital, din cauza rănilor grave. Și celălalt tânăr care îl însoțea pe român a fost rănit, însă, potrivit medicilor, starea acestuia este stabilă.

Suspectul în cazul crimei, Vincenzo Vindigni, s-a prezentat singur la secția de Poliție. În fața carabinierilor și-a recunoscut fapta și a indicat și locul în care se afla arma cu care a tras spre cei doi tineri.

În timpul interogatoriilor, italianul a explicat de ce l-a ucis pe tânărul român.

Nu era de acord cu relația dintre mine și sora sa, ar fi spus autorul crimei în fața anchetatorilor.


Citește și Der Spiegel, analiză critică despre România, înainte de preluarea președinției UE. Dragnea e „stăpânul din umbră”, iar Iohannis e „regele fără țară”


 

Citește mai multe despre Crima, Italia, roman și Sicilia pe Libertatea.

Comentarii