De Ana Hațeg,

Femeia era cu o mașină înmatriculată în Spania când a fost oprită la punctul de frontieră cu Ceuta, enclava spaniolă din nordul Marocului. În autoturismul ei au fost găsite 159 kilograme de canabis.

Românca a rămas în arestul poliţiei, iar maşina şi drogurile confiscate au fost transferate către poliţia judiciară din oraşul Tetouan, scrie Agerpres citând agenţia oficială marocană MAP.

Autorităţile au început o anchetă pentru a identifica toate posibilele legături cu reţele internaţionale de trafic de droguri.

În pofida eforturilor din ultimul deceniu de a eradica culturile de canabis, Marocul rămâne unul din cei mai mari producători, conform Biroului Naţiunilor Unite pentru Droguri şi Criminalitate (UNODC).

Citeşte şi:

Are o proteză în loc de mâna dreaptă și i se spune „tatuatorul cyborg”! Cum arată tatuajele desenate de artistul francez care și-a pierdut un braț, dar s-a reinventat

Patru concluzii desprinse din primul tur al alegerilor prezidențiale despre profilul electoratului din România

“Păzitorii” Coloanei lui Brâncuși. Cum se luptă fiica inginerului care a ridicat monumentul să spună povestea anilor în care tatăl ei a lucrat cu genialul Constantin Brâncuși

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri
HOROSCOP

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri