De Mihai Niculescu,

Românii care lucrau pe vase de croazieră aflate în Barbados s-au întors vineri în țară cu o cursă charter a unei companii spaniole. Oamenii erau nerăbdători să ajungă acasă, după o perioadă lungă în care au stat departe de cei dragi, cu care nu au reușit să vorbească decât prin intermediul dispozitivelor inteligente.

Zborul a fost operat de compania spaniolă Wamos Air și a adus din Bridgetown în România români și cetățeni sârbi care lucrează pe vase de croazieră, potrivit boardingpass.ro, citat de Digi24.

Cetățenii sârbi care au ajuns în România cu acest zbor operat de Wamos Air vor fi transportați sâmbătă la Belgrad de Blue Air.

Oamenii au povestit că au stat timp de două luni izolați în cabine, pentru că pe vasele de croazieră erau înregistrate cazuri de COVID-19, și că abia așteptau să ajungă la țărm. Ba chiar unul din compatrioții noștri a spus că a avut la bord cazul unui alt cetățean român decedat din cauza COVID-19 și s-a temut pentru viața lui.

Sursa foto: Pixabay

Citeşte şi:

DSP a ridicat interdicția. Medicii și asistenții din spitalele COVID pot lucra, din nou, și la stat, și la privat

General Motors a realizat un “manual” de 48 de pagini privind întoarcerea muncitorilor la lucru. Ce lecții putem învăța din experiența gigantului auto

Surse: Ceartă între Orban și Tătaru privind regulile pentru purtarea măștilor. Ordinul nu a fost publicat nici până acum

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor