Mergi direct la conținut »
România ar vrea să aducă muncitori din Pakistan în locul românilor plecați la muncă în vestul Europei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > România ar vrea să aducă muncitori din Pakistan în locul românilor plecați la muncă în vestul Europei

România ar vrea să aducă muncitori din Pakistan în locul românilor plecați la muncă în vestul Europei

Pakistanul a anunțat că s-a înțeles cu reprezentanții României pentru a trimite muncitori în țara noastră până în 2020, potrivit presei din această țară. Mai mult, numărul muncitorilor pakistanezi care ar urma să vină în țara noastră ar ajunge chiar la 500.000.

Într-un interviu acordat pentru Associated Press of Pakistan, Ministrul Resurselor Umane din această țară a declarat că a stabilit cu ambasadorul României în Pakistan, Niculaie Goia, să trimită în România forță de muncă pakistaneză până în 2020.

Ambasadorul român a inițiat acest demers spunând că având în vedere migrația masivă a forței de muncă din România în Europa, țara noastră încearcă să atragă 1 milion de muncitori străini din diferite țări.

Pentru a atrage forța de muncă din alte țări, România este gata pentru a oferi o serie de oportunități de angajare pentru pakistanezi în diverse sectoare, inclusiv tehnologia informației, construcții, medicină, inginerie și altele.


Citește și: Klaus Iohannis şi-a lansat a treia carte, a criticat PSD și Guvernul ”antieuropene” și a atenționat asupra extinderii analfabetismul. ”Avem, din păcate, şi persoane publice care au dificultăţi în a exprima o idee într-o frază coerentă”


 

 
 
Close
Închide
  Close