De Cristian Anton,

Universitatea ”Babeş-Bolyai” se află pe locul 40, Universitatea din Bucureşti ocupă locul 42, iar Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi e poziția 68.

De asemenea, Universitatea Politehnica Bucureşti ocupă locul 72, Universitatea de Vest din Timişoara – 74, în timp ce Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iaşi este pe locul 80.

Universitatea Politehnica din Timişoara este pe locul 109, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – 119, Universitatea ”Transilvania” din Braşov – 137, Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galaţi – 137, Universitatea din Suceava – 144, Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti – 155, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu – 176.

În clasament se mai află Universitatea din Craiova (locul 190), Universitatea din Oradea (între locurile 211 – 220), Universitatea ”Ovidius” din Constanţa (între 251 – 300), Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (între 251 – 300).

Felicitări tuturor celor 17 universităţi româneşti prezente în primele 300 de universităţi în QSc GB University Ranking 2020 – Emerging Europe & Central Asia, prestigios top al universităţilor,

Sorin Cîmpeanu, președintele Consiliului Național al Rectorilor din România

Topul ia în considerare 10 indicatori, între care reputaţia academică, reputaţia universităţii în rândul angajatorilor, numărul de lucrări ştiinţifice, dar şi numărul de studenţi internaţionali.

Citeşte şi:

Mesaje emoționante după moartea Tamarei Buciuceanu. Oana Pellea: „Un fenomen artistic, o forță!”

Ce face Orban când ajunge premier: taie din subvenția pentru partide și corectează ”gravele erori” ale PSD. Despre majorările de salarii și pensii din 2020: ”Este prematur să prezic soluții”

Ludovic Orban este premierul desemnat de Klaus Iohannis

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze