MENIU CAUTĂ
04 Dec. 2018 21:43

Dezvăluiri șocante în cazul românului care și-a ucis în Londra iubita însărcinată. A amenințat că o va ucide, apoi că o va mânca

Distribuie

Ioan Câmpeanu, în vârstă de 44 de ani, este judecat pentru uciderea Andrei Hilitanu, 28 de ani, și a copilului lor nenăscut. Judecătorii au aflat că acesta obișnuia să consume cocaină și ar fi spus că a comis crima pentru că nu mai voia copii, scrie Daily Mail.

În instanță, un martor a declarat că bărbatul a amenințat că o va omorî pe iubita lui și o va mânca.

Polițiștii care au ajuns la locul crimei au declarat că bărbatul a sunat la numărul de urgență și le-a spus că a omorât-o pe femeie cu foarfeca. Atunci când oamenii legii au ajuns la locuința românului, acesta părea foarte calm și nu se grăbea deloc atunci când i-a dus în camera în care se afla cadavrul femeii.

În seara în care a fost comisă crima, unul dintre vecinii cuplului a făcut cu reclamație din cauza femeii care striga în mod repetat „da, da, da”, în limba română.

După crimă, la scurt timp după miezul nopții, Câmpeanu și-a sunat fiica din Londra și i-a spus că „a scăpat de ea”.

Roxana Dragoi, o verișoară a victimei, a declarat în fața instanței că a asistat la o ceartă a cuplului, iar inculpatul i-a spus iubitei sale „Te omor, Andra, și îți mănânc carnea”. Martora a povestit și că l-a văzut pe Câmpeanu lovind-o pe verișoara sa.

Fiica lui Câmpeanu a spus că știa că tatăl ei și iubita lui luau droguri și acest lucru îi făcea confuzi și îi distrugea. De asemenea, ea a spus că tatăl ei „nu mai voia copii”.

Câmpeanu a pledat nevinovat pentru acuzațiile de ucidere și pruncucidere.

Ioan Câmpeanu este acuzat că și-a ucis iubita însărcinată cu o pereche de foarfece în locuința lor din nord-vestul Londrei.

Andra Hilitanu a fost găsită moartă, pe 1 iunie, într-o locuință din nord-vestul Londrei după ce a fost înjunghiată în gât de Ioan Câmpeanu, în vârstă de 43 de ani. Românca în vârstă de 28 de ani era mama a doi copii și era însărcinată în șapte luni cu cel de-al treilea în momentul în care a fost omorâtă.


Citește și: Cristina Neagu scrie istorie! A devenit cea mai bună marcatoare din toate timpurile la europene!


 

Citește mai multe despre Crima, Londra și roman pe Libertatea.

Comentarii