Mergi direct la conținut »
Situație uluitoare la un spital din Arad: Rudele unui pacient au fost informate că acesta a murit, deși bărbatul este încă în viață
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Situație uluitoare la un spital din Arad: Rudele unui pacient au fost informate că acesta a murit, deși bărbatul este încă în viață

Situație uluitoare la un spital din Arad: Rudele unui pacient au fost informate că acesta a murit, deși bărbatul este încă în viață

O situație scandaloasă a avut loc recent la Spitalul Județean Arad. Medicii au sunat rudele unui pacient spunându-le acestora că omul ar fi murit. În realitate, acesta trăiește! E grav, la terapie intensivă, dar în viață! Dar rudele au mers înainte pe la o firmă de pompe funebre, unde au plătit toate cele necesare înmormântării, deși nu aveau nevoie de așa ceva!

Nepoata omului care conform medicilor de la Spitalul Județan ar fi murit a făcut cunoscută povestea acestei gafe care a speriat o familie întreagă, a anunțat specialarad.ro.

„I-au transmis tatălui meu condoleanțe!”

„Ieri dimineață (luni), în jurul orei 6… 6 și ceva, doamna doctor David – cred că Annamaria o mai cheamă, de la Gastroenterologie l-a sunat pe tatăl meu. Fratele tatălui meu a fost internat pe această secție. Deci, doamna doctor l-a sunat pe tatăl meu să-i spună – poate nu exact cu aceste cuvinte, însă încerc să vă redau discuția cât de bine pot – că fratele lui a intrat în comă, că îi pare rău că nu s-a mai putut face nimic pentru el.

I-a transmis tatălui meu condoleanțe și i-a spus că pacientul mai trebuie să rămână vreme de vreo două ore în salon, că așa sunt procedurile. Apoi i-a spus că trebuie să meargă să dea o declarație prin care să spună că nu mai e nevoie de autopsie, cunoscându-se cauzele decesului. Totodată, i-a spus că astăzi (marți), pe la ora 6, putem să mergem după el”, ne povestește nepoata bărbatului internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'
Recomandări

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'

„Am mers la Kuki (n.red. – firmă de pompe funebre din Arad), am plătit tot ce era de plătit, am ales tot ce era de ales. Am rezolvat tot ce trebuia să rezolvăm și ne-am întors la spital unde am aflat, cu stupoare, că fratele tatălui meu trăiește, de fapt. Am aflat că acesta este la terapie intensivă, evident, în stare gravă, dar că nu murise.

Am înțeles că făcuse un stop… probabil cardio-respirator și că a fost resuscitat. Nici nu știu să vă spun cum ne simțim. Este revoltător. Este de neconceput, aș zice. Oricui povestim, prima oară pufnește în râs, apoi are o reacție de revoltă. Este incredibil”, ne-a mai povestit nepoata bărbatului declarat decedat și care de fapt era viu.

Poziția spitalului: „I-a înștiințat despre starea critică a pacientului”

Cei de la spital s-au apărat spunând că i-au transmis fratelui că pacientul e grav, nu că ar fi murit.

„A avut loc o convorbire telefonică între medicul curant și aparținători, în care medicul i-a înștiințat despre starea critică a pacientului și despre faptul că șansele de supraviețuire sunt minime. Totodată, medicul le-a explicat și care sunt procedurile ce trebuie urmate, în cazul în care survine decesul”, ne-au transmis reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.


Procesul care a împărțit Suedia în două. Copiii de 14 și de 16 ani l-au vânat pe român vreme de trei ore în parc și l-au ucis cu 35 de lovituri, dar au fost salvați de tribunalul care a dat vina pe ficatul bolnav de ciroză al victimei! În căutarea lui Gică (3)

 
 
Close
Închide