MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2013 15:07 , de Iulian Simbeteanu

S-a deschis primul bordel «drive-in» | FOTO/VIDEO

Distribuie

Primăria a construit din bani publici adăposturi din lemn unde doritorii de sex pe bani pot să-şi parcheze maşinile. Proiectul, pentru care s-au cheltuit aproximativ 1,5 milioane de euro a fost foarte criticat şi rămâne să îşi dovedească utilitatea. În prima seară clienţii au foarte putini, probabil şi din cauza numărului mare de ziarişti care au venit la inaugurare.

Locaţia va fi disponibilă publicului în fiecare zi, de la 7 seara până la 5 dimineaţa, accesul doritorilor urmând să fie permis doar dacă aceştia sunt singuri în maşină.

Apoi, doritorii de sex pe bani vor trece pe lângă cele 40 de prostituate care vor lucra în această zonă, iar după ce aleg câte una, merg cu ea la ”cutia pentru sex”.

Fiecare cabină va fi dotată cu un buton special de alarmă, pe care prostituatele îl vor putea folosi în caz de pericol, dar şi faptul că atât prostituatele, cât şi clienţii trebuie să respecte regulile stricte care apar pe mai multe afişe din zonă (prezervativul obligatoriu, nu se filmează şi nu se vorbeşte la telefon).

Autorităţile din Zürich speră că în acest fel vor ţine sub control fenomenul prostituţiei stradale.


Foto: EPA

Comentarii