De Daria Maria Diaconu,

Incidentul a avut loc în orașul Kantunilr din Mexic. Jose și soția sa, al cărei nume nu a fost dat publicității, erau separați de căteva zile. Bărbatul a rămas în locuința pe care o aveau împreună, în timp ce partenera lui de viață s-a refugiat în casa părinților săi.

Femeia decisese să-l părăsească pe soțul ei din cauza agresiunilor verbale și fizice la care fusese supusă.

Marți, bărbatul a mres după soția sa la casa socrilor, pentru a-i cere să se întoarcă la el. Femeia însă nici nu a vrut să iasă din casă, situație care l-a enervat la culme pe Jose, care a început să facă scandal.

Locul unde a avut loc incidentul (FOTO: la100.cienradios.com)

În acel moment, tatăl femeii, Francisco, a ieșit din casă cu o pușcă și i-a cerut să plece de pe proprietatea sa, însă Jose a refuzat, continuând să facă scandal. Fără să mai stea pe gânduri, Francisco și-a împușcat ginerele.

Vecinii au fost cei care au chemat ambulanța, bărbatul fiind transportat de urgență la spital, unde a murit din cauza rănilor grave pe care le suferise, scrie la100.cienradios.com.

Socrul bărbatului a fost arestat.

Citeşte şi:

Directorul DSVSA Harghita: „Ursul avea leziuni interne grave, care ar fi condus în scurt timp la moartea sa”. Ce spune despre acțiunea serviciilor veterinare

Am ajuns la 2.400 de metri în inima Africii, unde e cea mai mare densitate de campioni. Și am găsit un antrenor român!

Revolta femeilor europene care reinventează tehnologia: “Abia aştept să nu mai fie nevoie de o categorie specială de premii pentru femeile antreprenoare!”

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială