MENIU CAUTĂ
31 Mar. 2012 19:02 , de Oana Tonca

S-a legalizat prostituția! ”Acum, prostituatele vor avea clienți mai bogați!”

Distribuie

Majoritatea senatorilor care au luat cuvântul şi-au exprimat păreri pro, afirmând că societatea românească este pregătită pentru un asemenea act normativ, ba chiar este nevoie de așa ceva, având în vedere fondurile obținute din taxe, care vor spori bugetul și controlul care va exista asupra practicării celei mai vechi meserii din lume.
Potrivit agenției de presă AF, deputatul Gheorghe Prăjitură, unul dintre cei care a susținut proiectul de lege crede că astfel prostituatele vor fi în siguranță și chiar dacă vor câștiga mai puțini bani, vor beneficia de pensie. Pe de altă parte, e posibil ca ele să își crească tariful. 'Când o să aibă de plătit dări la stat, femeile care fac sex pe bani o să ceară o taxă mai mare, dar nu este neapărat un lucru negativ, deoarece astfel vor avea clienți mai bogați și mai rafinați.'
Cocuța Horslutescu, una dintre domnișoarele care își agață clienții pe bvd. N. Titulescu din Capitală este deranjată de legalizarea prostituției. 'Șefu’ meu, Pimpu Peșteanu, a zis că ne duce peste graniță, la unguri și la bulgari, pentru că aici nu o să mai fie câștig și eu trebuie să-mi las gemenii de șapte ani singuri acasă', a declarat, plângând, femeia, pentru AF.

Citește mai multe despre 1 aprilie, ziua păcălelilor pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii