Mergi direct la conținut »
Un cuplu de români a impresionat Marea Britanie. S-au căsătorit și au absolvit facultatea de Medicină în aceeași zi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un cuplu de români a impresionat Marea Britanie. S-au căsătorit și au absolvit facultatea de Medicină în aceeași zi

Un cuplu de români a impresionat Marea Britanie. S-au căsătorit și au absolvit facultatea de Medicină în aceeași zi

Povestea de dragoste dintre Nicoleta Crauciuc şi Alex Tirb, un cuplu de români stabiliți în Marea Britanie, a apăut în presa britanică după ce cei doi s-au căsătorit și au absolvit facultatea de Medicină în aceeași zi.

Cei doi tineri români s-au cunoscut în timp ce urmau cursurile Facultăţii de Medicină a Universităţii din Exeter. Marți dimineață, cei doi și-au unit destinele în fața unui ofițer de stare civilă, iar apoi au participat la ceremonia de absolvire a facultății, scrie BBC.

Cei doi formează un cuplu din 2015, primul lor an ca studenți în Marea Britanie. Un an mai târziu, Alex a cerut-o pe iubita lui în căsătorie iar aceasta a acceptat fără să stea pe gânduri. După alți doi ani, chiar în ziua ceremoniei de absolvire, tinerii români și-au unit destinele.

”La început a fost destul de solicitant să studiem unul lângă altul la acelaşi curs. A fost, cu siguranţă, un test pentru relaţia noastră deoarece universitatea poate fi un mediu foarte stresant. Cu toate acestea, faptul că am reuşit ne demonstrează că suntem potriviţi unul pentru celălalt”, a povestit Nicoleta.

Cei doi intenţionează să rămână aproape unul de altul după angajare. Ei au planuri să lucreze în același spital. ”Ne mutăm în Barnstaple şi vom lucra amândoi ca tehnicieni de radiologie la Spitalul districtual North Devon. Este foarte interesant pentru că vom începe împreună următorul capitol din vieţile noastre şi din carierele noastre”, a mai spus Nicoleta.

Nunta religioasă va fi organizată în România, pe 1 septembrie, alături de familie şi prieteni.


Citește și: EXCLUSIV/Frații suspectați că au comis crimele de la fabrica de ciment au vorbit cu reporterul Libertatea: ”Suntem nevinovați, găsiți adevărații criminali” – VIDEO&FOTO


Close
Închide
  Close