Mergi direct la conținut »
S-a prăbușit cu parapanta în Munții Retezat. Tânărul a fost rănit grav
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > S-a prăbușit cu parapanta în Munții Retezat. Tânărul a fost rănit grav

S-a prăbușit cu parapanta în Munții Retezat. Tânărul a fost rănit grav

Clipe de groază pentru un tânăr care s-a prăbușit cu parapanta în Munții Retezat. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost grav rănit, după ce a ratat aterizarea și a ajuns pe un câmp din apropierea satului Clopotiva.

Tânărul este din București și efectua un zbor în zona Țării Hațegului. A decolat cu parapanta de pe un deal din apropieresa satului Clopotiva și, la un moment dat, a pierdut controlul aparatului de zbor, informează Cronica Văii Jiului.


Citește și Povestea omului care a căzut din spațiu și din care a mai rămas doar o bucată carbonizată


S-a prăbușit cu parapanta în Munții Retezat și a avut zile

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost grav rănit, după ce s-a prăbușit, joi, pe un teren agricol, susțin reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara. Potrivit anchetatorilor, pilotul parapantei era licențiat și avea experiență în zborul cu astfel de aparate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și, în urma unei anchete, urmează să stabilească cum s-a produs accidentul.

Potrivit sursei citate, zona Clopotiva este preferată de pasionații de parapantă care preferă zona Munților Retezat pentru zboruri de agrement, antrenamente sau pentru competiții.

sursă foto: Cronica Văii Jiului


Citește și Jurații X Factor încasează bani frumoși pe firmele lor. Delia învârte milioanele, Brenciu și Bănică, sutele de mii


 

Close
Închide
  Close