Mergi direct la conținut »
S-a tatuat ca să-i ceară iertare soției pentru că i-a fost infidel
Ştiri Libertatea > Ştiri

S-a tatuat ca să-i ceară iertare soției pentru că i-a fost infidel

Un bărbat care a vrut să-i demonstreze soției sale că regretă enorm faptul că i-a fost infidel și și-a făcut un tatuaj prin care îi cere iertare.

De Dana Aramă,

Un argentinian care și-a trădat soția în dragoste a făcut cel mai nebunesc gest pentru a o determina pe aceasta să-l ierte.

Bărbatul și-a făcut un tatuaj pe piept în care a scris un mesaj în care își cere iertare și menționează toate greșelile pe care le-a făcut față de partenera sa de viață.

„Eu, Jose L. Torres, îmi fac acest tatuaj de bunăvoie în data de 2 ianuarie 2019 pentru a recăștiga încrederea soției mele pentru durerea și uferința pe care i le-am cauzat în căsnicie”, este mesajul scris în engleză tatuat de argentinian.

Mai jos, este o listă în care spune foarte clar cum este el față de soția sa: mincinos, manipulator, lipsit de sinceritate, iubitor de prostituate, infidel.

Pe internet s-a comentat nu doar despre gestul bărbatului infidel, dar și despre grețelile de ortografie din mesajul pe care și l-a tatuat.

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist

Close
Închide
  Close