Mergi direct la conținut »
Saci cu SIM-uri aruncați pe stradă în sectorul 1 din Capitală! Cui aparțin cartelele telefonice
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Saci cu SIM-uri aruncați pe stradă în sectorul 1 din Capitală! Cui aparțin cartelele telefonice

Saci cu SIM-uri aruncați pe stradă în sectorul 1 din Capitală! Cui aparțin cartelele telefonice

Polițiștii bucureșteni încearcă, de câteva zile, să afle povestea sacilor cu SIM-uri gășiți pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei. Oamenii legii au discutat cu reprezentanții firmei căreia îi aparțin cartelele telefonice pentru a se clarifica situația, oarecum inedită.

De Remus Vlad,

”În urma activităţilor desfăşurate de Secţia 3 Poliţie a fost identificată societatea comercială căreia îi aparţin cartelele telefonice găsite pe raza sectorului 1. Din primele date, precum şi din corespondenţa cu administratorul firmei, în prezent aflat în afara României, a rezultat că SIM-urile în cauză ar fi fost utilizate de societatea comercială prestatoare de servicii în comunicaţii, iar ulterior suspendării activităţii acesteia, în urmă cu aproximativ 3 ani, au fost depozitate în imobilul în care a funcţionat punctul de lucru”, transmite Poliția Capitalei.

Sacii cu SIM-uri aruncați cu resturi de materiale de construcții

În urma lucrărilor de renovare declanşate în locaţie, sacii ce conţineau cartelele telefonice au fost aruncaţi împreună cu resturile de materiale de construcţii. Au fost formulate solicitări către companiile de telefonie pentru a se stabili situaţia actuală a cartelelor găsite. Administratorul societăţii a transmis parte din documentele privind achiziţionarea SIM urilor, urmând să pună la dispoziţia poliţiştilor şi restul documentaţiei”, se mai precizează în comunicatul de presă al Poliției Capitalei.

Polițiștii au făcut cercetări la fața locului

Reamintim că, în urmă cu două zile, un bucureștean a sunat la 112 și a spus că, în sectorul 1, sunt saci cu SIM-uri aruncați pe stradă. Ca urmare a sesizării, polițiștii Secției 3 au demarat verificări pentru a stabili cum a fost posibil ca acele SIM-uri să ajungă pe stradă.


FOTO/ Elena Udrea, de la bruneta din Micro 5, la blonda fatală din politică. La prima apariție pe scenă a fost fluierată și huiduită

Close
Închide
  Close