Pornind de la principiul că în 2018 principala funcție a unui telefon nu este cea de a suna ci de a capta momentele cu care ne întâlnim în fiecare zi, Samsung a dezvoltat foarte mult camera pe care au încorporat-o înGalaxy S9 și S9+. Mai mult, acestea beneficiază de o facilitate de super-slow-motion, proiectată pentru extinderea momentelor cheie de acțiune. De asemenea au un tip de lentilă care ar trebui să îmbunătățească fotografiile realizate în lumină slabă.

Camera principală are 12 megapixeli și are doi senzori, unul pentru lumină scăzută și altul pentru lumină puternică. Pe față camera pentru selfie-uri și apeluri video este de 8 megapixeli. Galaxy S9 va avea doar o cameră, pe când Galasy S9+ va avea cameră duală.

Mai multe specificații tehnice despre Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+

Deși se vrea a fi principalul concurent al iPhone pe piața telefoanelor mobile, experții sugerează că noile facilități ale Galaxy S9 reprezintă doar îmbunătățiri minore, scrie BBC News.

Mai mult, designul telefonului seamănă mult cu cel al S8-ului, singurele diferențe fiind marginile puțin mai subțiri în partea superioară și inferioară, iar senzorul de amprentă a fost poziționat sub camera de pe spate.

De asemenea, Samsung Galaxy S9 vine în variante mov, bleu și negru.

Samsung a lansat S9 în ajunul show-ului tehnologic Mobile World Congress din Barcelona, iar prețul noului telefon va fi de 849 de euro (£ 750, $ 1.047), iar S9 + se va vinde cu 949 de euro (£ 838, $ 1,170) – cu 50 de euro mai mult decât predecesorii lor.

Găsești aici noul smartphone Samsung Galaxy S9 disponibil la precomandă. Îl poți cumpăra cu buy back și va fi livrat în 7 zile.


Citește și: Cine este The Humans, trupa care reprezintă România la Eurovision 2018, în Portugalia


Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări