Mergi direct la conținut »
Samsung lansează A80, primul său smartphone cu cameră rotativă și baterie inteligentă. Cum funcționează
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > Samsung lansează A80, primul său smartphone cu cameră rotativă și baterie inteligentă. Cum funcționează

Samsung lansează A80, primul său smartphone cu cameră rotativă și baterie inteligentă. Cum funcționează

Samsung a anunțat lansarea mai multor telefoane inteligente, respectiv A20e și A40, însă ”vedeta” este modelul A80, primul său smartphone cu cameră rotativă.

De Daniel Ionașcu,

Acesta are un ecran AMOLED de 6,7 inchi, însă ceea ce impresionează la acesta este faptul că ecranul ”umple” toată partea frontală a smartphone-ului, fără niciun notch care să găzduiască camera foto și senzorii.

Și asta pentru că telefonul este un model slider, astfel că partea cu camera foto apare după ce este ridicată. Camera principală are 48 de megapixeli, ceea ce este imens.

Galaxy A80

Camera este rotativă, astfel că poate fi folosită atât pentru selfie-uri, cât și pentru fotografii normale. Iar avantajul este că nu e nicio diferență la calitate.

Alături de aceasta se mai află una ultra wide de 8 megapixeli.

Samsung Galaxy A80

Galaxy A80 dispune de o baterie de 3.700 mAh despre care Samsung spune că este ”inteligentă”. Aceasta îți reține obiceiurile zilnice și se folosește de acestea pentru a optimiza consumul de energie. Modelul are și încarcare rapidă.

Rezoluția sa este de 2220 x 1080 pixeli, procesorul este un Qualcomm Snapdragon SM7150 cu 8 nuclee. Smartphone-ul vine cu 8 GB de memorie RAM și 128 GB pentru stocarea internă.

Corpul telefonului este din sticlă și metal, iar senzorul pentru amprentă este integrat în ecran.

Samsung GalaxyA80 în toate culorile

Galaxy A20e și A40 completează gama

Celelalte două modele lansate azi sunt A20e și A40, care se alătură gamei în care se găsesc deja A10, A50 și A70.

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă

Galaxy A20e are un ecran botezat Infinity-U de 5,8 inchi, cu rezoluție 1.560 x 720, baterie de 3.000 mAh, încărcare rapidă, 3 GB RAM și 32 GB pentru stocare.

Procesorul este un Exynos 7884B cu 8 nuclee, iar camera are 13 megapixeli.

Modelul Galaxy A40 vine cu un ecran Infinity V dotat cu tehnologie AMOLED, diagonala de 5,9 inchi și rezoluție 2.220 x 1.080 pixeli. Procesorul este un Lassen O+ cu 8 nuclee, camera frontală are 25 megapixeli, iar în spate se găsesc una de 16 megapixeli și alta de 5.

Modelul are 4 GB de memorie RAM și 64 GB pentru stocare internă. Ca și A20e, și A40 vine cu posibilitatea extinderii acesteia printr-un card MicroSD.

Bateria are 3.100 mAh.

Samsung nu a suflat însă niciun cuvințel despre prețurile noilor dispozitive.

samsung seria a - specificatii

Close
Închide
  Close