MENIU CAUTĂ

Samsung lansează noile modele Galaxy S8 și S8+ și relansează Galaxy Note 7, gadgetul care exploda din cauza bateriei

Distribuie

Samsung lansează Galaxy S8 și relansează Galaxy Note 7. Compania Samsung trece prin probleme grave de imagine, în această perioadă, acum când moștenitorul imperiului Samsung a fost inculpat pentru corupție, iar unele telefoane iau foc sau chiar explodează.

Un bărbat a dat Samsung în judecată, după ce i-a explodat telefonul în buzunar | VIDEO.

Acum, după ce a aflat de ce au explodat telefoanele Galaxy Note 7, gigantul sud-coreean speră să recondiţioneze cele 2,5 milioane de smartphone-uri Galaxy Note 7 pe care le-a rechemat în service din cauza faptului că mai multe telefoane au luat foc, problema identificată fiind la baterie, potrivit Mediafax.

Dacă autorităţile locale şi furnizorii sunt de acord, este posibil ca Samsung să revândă telefoanele, în contextul în care a existat cerere.

Compania a prezentat, de asemenea, două alte propuneri pentru reciclarea dispozitivelor, inclusiv detaşarea componentelor şi recuperarea metalelor utilizate.

Gigantul IT a spus că va stabili cu autorităţile de reglementare şi cu furnizorii şi va măsura cererea locală pentru a determina când şi unde vor relansa dispozitivele recondiţionate.

Dar până atunci, Samsung va lansa miercuri, 29 martie, la ora 17.00, noile dispozitive Galaxy S8 și S8+.

Citește mai multe despre Samsung pe Libertatea.

Comentarii