MENIU CAUTĂ

Sansiro Ciocoi: „Am avut şansa să joc la Espanyol Barcelona, dar Ioan Sdrobiş nu mi-a dat drumul”

Distribuie

Fotbalistul care în Liga I a cochetat cu CSM Reşiţa, Universitatea Craiova, FC Naţional şi Jiul Petroşani a revenit în fotbal după o absenţă de şapte ani. Siro şi-a pus ghetele în cui la vârsta de 28 de ani când încă mai era la Jiul. Jucătorul spune că regretă decizia luată atunci, dar că nu-i pare rău că a revenit în fotbal.

”Acum normal că regret pentru aş mai fi putut juca fotbal şi la un nivel şi mai înalt decât România. Când eram la Reşiţa mă vroia Espanyol Barcelona, dar Ioan Sdrobiş nu mi-a dat drumul. Nu-i port ranchiună. Dar acest lucru ţine deja de domeniul trecutului”, spune Ciocoi, care are deja două goluri marcate pentru Minerul.

”Joc fotbal din plăcere, fără bani”

Fundaşul Minerului Uricani spune că joacă fotbal din plăcere şi nu pe bani. La nivelul acesta fotbalul nu se poate juca decât din plăcere pentru că nu se pune problema de bani. Nu iau bani. Primă de joc a fost doar una la partida cu Jiul”, spune Ciocoi

Acesta mai afirmă că şi-ar dori ca Jiul să revină în Liga I. „Da îmi doresc ca Jiul să joace în Liga I pentru că este un nume în fotbalul românesc”.

”Mi s-au propus jocuri de culise, dar ama stat departe de ele”

Ciocoi spune că în calitate de jucător a stat departe de jocurile de culise. „Mi s-a propus şi mie în Liga I, dar am stat cât mai departe de aşa ceva. În acest moment regret situaţia de la Universitatea Craiova. Nici când eram eu la Craiova şi echipa era pe primul loc tot nu era bine. Acolo fiecare investitor are simpatiile lui, jucătorii lui şi uite Craiova s-a dus în jos”, spune jucătorul care din orgoliu nu a mai vrut să joace fotbal şapte ani de zile.

A slăbit 15 kg

De când joacă la Minerul Uricani Siro Cioci a slăbit 15 kg. „Alerg mult, nu ţin regim, cred că din cauza asta am slăbit aşa de mult. Este bine pentru mine, pentru că m-am lăsat brusc de fotbal şi tot brusc am şi luat în greutate”, declarat jucătorul.

Fostul fotbalist al Craiovei mai declară că a revenit în fotbal la îndemnul bunului său prieten Cornel Irina şi că nu ar îmbrăţişa niciodată cariera de antrenor. „Nu mi-ar plăcea să fiu antrenor pentru că antrenorii sunt ceva mai duri, iar eu nu sunt nici pe departe dur. Eu sunt prieten cu jucătorii. Plus că nu sunt adeptul cantonamentelor lungi”, a concluzionat Sansiro Ciocoi.

Sansiro Ciocoi are peste 200 de meciuri jucate în Liga I.

Comentarii