Mergi direct la conținut »
Șapte persoane au fost rănite în urma unui accident rutier. Cel mai grav e un copil de 2 ani
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Șapte persoane au fost rănite în urma unui accident rutier. Cel mai grav e un copil de 2 ani

Șapte persoane au fost rănite în urma unui accident rutier. Cel mai grav e un copil de 2 ani

Un teribil accident rutier a avcut loc în această după amiază între comunele Ciorani și Albești. În total, sunt implicate în accident  opt persoane.

Un copil de 2 ani  a suferit un traumatism cranio-facial şi este semiconştient, în acest moment. Dar nu a fost singurul accidentat, a anunțat republikanews.ro.

Șase persoane au suferit răni minore

O femeie de 68 ani este asistată medical. Mai sunt implicate alte 6 persoane din care 4 bărbați cu 2 femei cu răni minore. Cel mai probabil nu merg la spital.

Din primele cercetăi se pare că un autovehicul condus de un bărbat din directia Urziceni către Albeşti nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autovehicul care circula din sens opus cu intenția de a pătrunde în stația peco situată pe sensul de mers Albeşti către Urziceni.


Nu le rata când apar la cinema! Care sunt cele mai așteptate filme din 2019. Revin pe marele ecran regizori precum Quentin Tarantino, Martin Scorsese, James Cameron sau frații Russo

Close
Închide
  Close