Mergi direct la conținut »
Scandal la Amazon, după ce a pus la vânzare ornamente de Crăciun cu imagini de la Auschwitz Galerie foto
5imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Scandal la Amazon, după ce a pus la vânzare ornamente de Crăciun cu imagini de la Auschwitz

Scandal la Amazon, după ce a pus la vânzare ornamente de Crăciun cu imagini de la Auschwitz

Amazon a scos de la vânzare ornamentele de Crăciun care prezentau imagini ale lagărului nazist de la Auschwitz, potrivit Hotnews. Gigantul vindea tirbușoane, desfăcătoare, mousepaduri și alte obiecte pe care erau imprimate imagini din lagărul de concentrare, stârnind revolta Muzeului memorial din Polonia.

De Cristian Anton,

Reprezentanții muzeului din Polonia au criticat gigantul Amazon pentru punerea în vânzare a ornamentelor respective care înfățișează imagini ale lagărului nazist de concentrare, publicând pe twitter mai multe fotografii cu aceste produse.

“Punerea în vânzare a așa-ziselor ornamente de Crăciun cu imaginea Auschwitz-ului este total inadecvată. Un tirbușon cu imagini de la lagărul de concentrare este tulburător și lipsit de respect”, au transmis reprezentanții muzeului.

Un purtător de cuvânt de la Amazon a precizat că toți cei care fac comerț online prin intermediul acestei platforme trebuie să respecte regulile companiei, adăugând că toate produsele au fost retrase.

Close
Închide
  Close