MENIU CAUTĂ
11 Iun. 2012 12:09 , de Madalina Ciodaru Burada

SCANDAL la Cluj! Boc, acuzat că a îmbrâncit-o pe şefa unei secţii de votare

Distribuie

Liderii USL Cluj susţin că Emil Boc ar fi îmbrâncit-o pe preşedinta secţiei de votare de la Expo Transilvania şi i-ar fi spus ce să scrie în procesul verbal. Horea Uioreanu, candidatul USL la preşedinţia CJ Cluj, a declarat că va cere renumărarea voturilor la Cluj şi susţine că alegerile de duminică au fost fraudate, potrivit rtv.net.
Incidentul în care ar fi fost implicat Emil Boc nu a fost confirmat, deocamdată, nici de Poliţie, nici de către reprezentanţii Biroului Electoral Municipal Cluj.
„De ieri seară (duminică, n.r.) au fost o serie de incidente. Preşedinta secţiei nu a anulat buletinele nefolosite, au fost găsiţi saci cu astfel de buletine pe margine, iar urnele nu trebuiau deschise înainte ca acele buletine să fie anulate. Acum o oră şi ceva a venit domnul Boc aici şi a făcut un exces de nervozitate. A smuls dosarele din mână preşedintei de secţie. Sunt manifestări pe care un fost prim ministru al României nu ar trebui să le aibă”, a declarat, la România TV, Horea Uioreanu, care a admis însă că nu a asistat personal la incidente.
 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Maria Ciobanu e conștientă că i s-a degradat vocea. „Ăsta e cursul vieții”
Comentarii