De Livia Ispas, Adriana Nedelea,

„Așteptăm acum un punct de vedere de la ISU Dolj. Nu am cunoscut acest lucru, nu știu chiar tot ce e în țară”, a spus șeful IGSU.

Șeful ISU Dolj susține însă că, cel puțin într-un caz, a discutat cu conducerea IGSU și a primit „în scris”, că nu este incompatibilitate ca frații să fie subordonați direct.

„De exemplu, la familia colonelului Nistor, adjunctul meu, al cărui frate, Nistor Valentin, este șef Serviciu Logistic, chiar am avut discuții la nivel de IGSU și ANAF.

Am primit scris că nu este nici un fel de incompatibilitate ca frați să fie subordonați direct”, a spus șeful ISU Dolj, Constantin Florea.

La ISU Dolj, numai în echipa managerială sunt cinci colonei care și-au luat sub aripa lor protectoare soțiile, copiii sau frații. Unul dintre ei chiar are soția în subordine.

În capul listei se află cei mai importanți oameni ai inspectorului-șef al ISU Dolj, Constantin Florea. E vorba despre prim-adjunctul și adjunctul, colonel Cătălin Cotoc, respectiv colonel Teodor Nistor. Cel din urmă și-a adus și fratele lângă el, la ISU Dolj. Chiar în subordinea lui.

„Doar soția lucrează la resurse umane”, a precizat colonelul Teodor Nistor. pentru Libertatea.

Acesta a fost contrazis de inspectorul-șef Constantin Florea, care a spus că și frate adjunctului său, Valentin Nistor, lucrează la ISU Dolj, acesta fiind șeful Serviciului Logistic.

Citeşte şi:

Florin Cocoșilă, purtătorul de cuvânt de la ISU Dolj: „Fratele colonelului Nistor lucrează în subordinea acestuia, dar ni s-a spus că nu e vorba despre incompatibilitate!”

Adriana Nedelea LA FIX | Organigrama ISU Dolj este plină cu rude ale ofițerilor. Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj: „Niciunul nu lucrează în subordinea soțului sau a fratelui, cu o singură excepție”. Jurnalista Andreea Archip, despre „Adiopizzo”: Mafia are o față mai umana, dar ea există

Afaceri de familie pe banii statului! Organigrama Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj este plină cu rude ale ofițerilor

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.