Mergi direct la conținut »
Scandalul între Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani ia amploare. “Să-l ferească Dumnezeu“
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Scandalul între Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani ia amploare. “Să-l ferească Dumnezeu“

Scandalul între Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani ia amploare. “Să-l ferească Dumnezeu“

Replici dure între Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani, după ce Codin s-a luat de operațiile estetice ale Margheritei, spunând că au urâțit-o. Mama artistei a luat foc și după câteva mesaje postate pe contul de socializare, interpreta a ajuns la amenințări în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

„Eu spun așa, că Dumnezeu crează fiecare ființă în parte, unii mai frumoși, alții mai urâți, înțelegi?! Iar asta cu operațiile, asta mă deranjează pentru că eu sunt maică-să și știu mai bine ce operații are Margherita. Numai că Marga e puțin mai slăbuță, poza aia din reality show-ul ăla unde a fost ea în Asia…chiar dacă e mai urâtă, care e problema?! Pentru mine e cea mai frumoasă, contează să fie sanatoasă. Iar despre b*******l ăsta, așa pot să îl numesc, e un b******u, poți să scrii declarația asta, că asta își dorește. Știu că este un băiat care își dorește să aibă like-uri și mesaje. Dornic de publicitate și mi se pare normal, Codin Maticiuc ăsta, dacă nu era promovat de două-trei femei pe la televizor eu nu știam cine e. Mă repet, dornic de publicitate are și el o „teleNviziune” din asta online și își dorește să aibă like-uri, mesaje, și e normal să se agațe de persoane cunoscute”, a fost o parte din declarația ei pe care a oferit-o pentru Antena Stars.

Viroica de la Clejani a declarat pentru Antena Stars că fiica ei nu are prea multe operații estetice și că este important să fie sănătoasă.

„Margherita în afară de silicoane și faptul că și-a făcut buzele nu are alte operații că nu are nevoie fata mea, e tânără, are 26 de ani. Să-l ferească Dumnezeu, când l-oi prinde la vreo petrecere, că prima f****ă în față are să-i fie. Dacă comenta unul din ăsta Neica-Nimeni, mă, îl înțelegeam, dar ăsta, ăsta vrea publicitate că nu e prost ghindocul asta, l******l pământului”, a spus ea pentru Antena Stars.

„Margherita asta a fost foarte urâtă, apoi s-a operat și a devenit mai drăguță. Apoi s-a operat din nou și acum e mai urâtă decât la început’, a scris Codin Maticiuc, pe rețelele de socializare.

Citește și

Paradoxul Metrorex | În timp ce sindicatul cere majorări de 42%, compania se împrumută şi pune gaj trenuri pentru plata lucrărilor din Drumul Taberei

Close
Închide
  Close