MENIU CAUTĂ
26 Aug. 2018 09:08

VIDEO / Incident violent pe un drum din Vrancea! Mașină blocată și atacată în trafic, după o urmărire desprinsă din filme

Distribuie

Pasagerii unei dubițe au fost atacați în trafic, pe un un drum din Vrancea. Victimele incidentului au filmat toată scena, care pare desprinsă dintr-un film cu mafioți.

În imagini se vede cum o mașină încearcă să blocheze dubița, iar apoi apare încă un autoturism, care oprește brusc. Un tânâr de 17 a coborât din vehicul și a spart geamul dubiței, potrivit Adevărul.

Cei trei oameni aflați în dubă spun că au trăit clipe de groază, după ce au fost înconjurați de două mașini în comuna Vidra din județul Vrancea.

„Am încercat să îi evit și am trecut printre ei. Pe unul l-am acroşat că a dat cu spatele în mine, în faţă, dreapta. Şi am sunat la poliţie şi au zis tot aşa, să-i ţin în continuare în spate”, a declarat șoferul dubiței, conform observator.tv.

La un moment dat, unul dintre agresori a coborât înarmat din mașină.

„Dacă opream acolo unde erau două benzi şi ne dădeam jos sigur era mai rău. Erau toţi, aveau bâte şi ce mai aveau”, mai spune șoferul dubiței, potrivit sursei citate.

Unul dintre atacatori a reușit să spargă un geam cu o lopată. Tinerii cred că inițial au fost urmăriți, iar atacul a început cu o diversiune.

„Prima dată a început, mi-a aruncat o ţigară în faţă şi nu m-au lăsat să-i depăşesc şi apoi au început să-mi arate cu pumnul pe geam. După aia am văzut că vin ambele BMW-uri, s-au strâns amândouă după mine, am dat să sun la poliţie şi mi-au zis să-i ţin în spatele meu”, a povestit șoferul.

 

Victimele au sunat imediat la 112, iar polițiștii au intervenit la fața locului. Agresorii au rămas fără permis și s-au ales cu dosare penale.


Citește și

VIDEO/Yellowstone de România. Străinii care ne reîmpăduresc țara pentru că avem ceva unic. ”Pădurea nu e doar un ansamblu de cherestea”

Citește mai multe despre trafic și Vidra pe Libertatea.

Comentarii