Mergi direct la conținut »
UPDATE / Muncitorul din Sibiu peste care a căzut schela dintr-o biserică va fi operat la picioare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE / Muncitorul din Sibiu peste care a căzut schela dintr-o biserică va fi operat la picioare

UPDATE / Muncitorul din Sibiu peste care a căzut schela dintr-o biserică va fi operat la picioare

Un incident deosebit de grav a avut loc azi la Șelimbăr, în județul Sibiu. Schela de la biserica din localitate, care a fost supusă unor lucrări de reabilitare, s-a prăbușit peste un muncitor, rănind-ul grav.

UPDATE – Ora 21.20: Muncitorul peste care, miercuri, a căzut o schelă de lemn, într-o biserică aflată în construcţie în comuna Şelimbăr, va fi operat la picioare, fiind internat în Secţia Ortopedie a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

„Pacientul a rămas internat pe Ortopedie, diagnosticat cu fractură de femur şi fractură oase gambă bilateral, traumatism cranio-cerebral cu plagă, stabil, conştient. Medicii îl operează la picioare în seara asta pe Ortopedie”, a explicat reprezentantul spitalului sibian, Decebal Todăriţă, citat de Agerpres.


Evenimentul a avut loc miercuri după-masă pe strada Pictor Brana din Șelimbăr, a anunțat turnulsfatului.ro.

„O schelă din lemn, de aproximativ 30-35 metri înălțime, s-a prăbușit în timp ce era demontată, un bărbat în vârstă de 39 de ani, sibian, angajat al unei firme de construcții, aflat în partea superioara a schelei, fiind prins sub mai multe lemne”, au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Sibiu.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, „victima a fost extrasă de sub grămada de lemne, conștientă cu traumatisme cranio-cerebrale deschise,  fracturi membre inferioare și dureri de coloană. Bărbatul a primit asistență medicală și a fost transportat la Spitalul Județean Sibiu”.

Acesta este conștient și este supus unor investigații amănunțite.


Citește și… Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată!


 

Close
Închide
  Close