Mergi direct la conținut »
Școli închise din cauza ninsorilor! Lista cu judeţele în care cursurile sunt suspendate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Școli închise din cauza ninsorilor! Lista cu judeţele în care cursurile sunt suspendate

Școli închise din cauza ninsorilor! Lista cu judeţele în care cursurile sunt suspendate

Cursurile şcolare sunt suspendate, luni, în județele Arad, Gorj, Mehedinți și Timiș, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. În anumite localități, măsura va fi aplicată și pentru ziua de marți.

„Autorităţile din judeţele Arad, Gorj, Mehedinţi şi Timiş au decis, în urma reuniunilor comitetelor pentru situaţii de urgenţă, suspendarea integrală a cursurilor şcolare pentru ziua de luni, 17 decembrie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Pentru unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Timiş, suspendarea completă a cursurilor a fost extinsă şi pentru data de 18 decembrie”, a anunțat Ministerul Educaţiei Naţionale, într-un comunicat.

Duminică după-amiază, mai multe inspectorate şcolare judeţene au anunțat sistarea cursurilor în ziua de 17 decembrie și chiar 18 decembrie.

Județul Timiș – cursurile vor fi suspendate luni și marți

Inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Aura Danielescu, a anunţat că i-a solicitat prefectului ca luni şi marţi să fie suspendate cursurile în toate şcolile din judeţ, ca urmare a efectelor ninsorilor abundente din ultimele zile.

„Este oficial, s-a votat în CJSU suspendarea cursurilor peste tot, luni şi marţi. Colegii directori se vor mobiliza şi vor anunţa copiii şi familiile din care provin”, a declarat Danielescu.

Peste 40.000 de oameni nu au curent electric, în mai multe localităţi din judeţul Timiş, din cauza efectelor viscolului şi a ninsorii.

Județul Caraș-Severin – școli închise luni

Și în Caraș-Severin o parte din școli sunt închise în ziua de luni. La foarte multe unități de învățământ nu se poate ajunge, pentru că drumurile sunt impracticabile, transmite ISU Caraș-Severin.

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze
Recomandări

Gigi Marian Osoloș, coregraful școlii de dans din Constanța care își abuza fizic și sexual elevele, folosea relațiile cu anumiți ”grei” din PSD ca să le terorizeze

Potrivit pompierilor, nu se poate ajunge la școlile din Dognecea, Goruia, Ocna de Fier, Târnova, Tirol și din CSEI Primăvara, pentru că nu se poate urca până la unitate.

Alte școli din județ nu au curent. Este vorba despre școlile „Aurel Peia” din Ezeriș, „Iuliu Birou” din Ticvaniu Mare, „Mihai Novac” din Sasca Montană, „Petre Sava Băleanu” din Văliug, „Petru Oallde” din Forotic, „Romulus Fabian” din Vărădia, „Stefan Velovan” din Rusca Montană, „Trandafir Cocârlă” din Turnu Ruieni, „Trandafir Tămaș” din Marga, „Vasile Versavia” Naidăș și cele din Armeniș, Băuțar, Berliște, Constantin Daicoviciu, Copăcele, Cornuțel, Dognecea, Fârliug, Goruia, Ocna de Fier, Petroșnița, Poiana, Slatina Timiș, Târnova, Tirol, Vârciorova, Verendin, Vrani, Zorlențu Mare.

Toate aceste școli sunt închise luni, 17 decembrie, din cauza condițiilor meteo.

Incredibila călătorie a unui proaspăt demnitar. De la postări despre „Raluca Trotski Turcan” la funcția de consilier al acesteia
Recomandări

Incredibila călătorie a unui proaspăt demnitar. De la postări despre „Raluca Trotski Turcan” la funcția de consilier al acesteia

Județul Arad – cursurilor în zeci de școli vor fi suspendate pentru o durată de 48 de ore

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a luat decizia suspendării cursurilor în zeci de școli din județul Arad din cauza lipsei de alimentare cu energie electrică din unele localități.

Măsura vizează localitățile Archiș, Bata, Beliu, Birchiș, Bârsa, Bârzava, Brazii, Buteni, Cermei, Chisindia, Conop, Craiva, Dieci, Ususău, Gurahonț, Hălmagiu, Hălmagel, Hășmaș, Moneasa, Mișca, Păuliș, Pecica, Petriș, Pleșcuta, Săvârșin, Seleuș, Șagu, Șepreus, Șicula, Șilindia, Șiria, Șiștarovăț, Tauț, Târnova, Varadia de Mureș, Vârfurile, Vinga, Zăbrani și Zărand.

Județul Gorj – Cursurile şcolare vor fi suspendate luni. Măsura ar putea fi prelungită şi pentru marţi

Cursurile şcolare vor fi suspendate, luni, în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Gorj, afectat de ninsorile abundente. Duminică după-amiază, peste 28.000 de consumatori din judeţ nu au electricitate.

Povestea lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat
Recomandări

Povestea lui Gheorghe Drăguț care a trăit mereu cu moartea la poartă. Cum s-a vindecat de cancerul la ficat

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj anunţă că, în prezent, 40 de localităţi au rămas fără curent electric, fiind afectaţi 28.485 de consumatori.

Gorjul se află sub avertizare cod galben, până duminică, la ora 18.00 fiind anunţate ninsori moderate cantitativ, strat consistent de zăpadă şi intensificări ale vântului.

Județul Hunedoara – Cursurile din două şcoli vor fi suspendate în ziua de luni

Reprezentanţii IŞJ Hunedoara au anunţat că două şcoli din judeţ vor avea cursurile suspendate luni, iar alte şcoli ar putea fi inchise, dacă directorii unităţilor de învăţământ vor solicita acest lucru, în situaţiile în care drumurile sunt impracticabile.

„Deocamdată avem două unităţi care s-au anunţat. Este vorba despre şcoala gimnazială de la Ohaba, comuna Lăpugiu şi de la Geoagiu, Colegiul Tehnic Agricol Alexandru Borza. Noi suntem în legătură permanentă cu toţi directorii unităţilor de învăţământ, nu am luat o decizie la nivel de inspectorat şi la nivel judeţean prin Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru a închide şi a suspenda cursurile în toate unităţile de învăţământ, pentru că am considerat că este mai bine să consultăm directorii şi decizia să se ia la nivel local”, a declarat, Maria Ştefănie, inspectorul şcolar general al IŞJ Hunedoara, potrivit Mediafax.


UPDATE/ Sute de oameni, blocați de ore bune în trenuri, în vestul țării! Un tren a fost pus în mișcare după 9 ore! Șase garnituri care vin spre București sunt afectate de vremea rea


 

Close
Închide
  Close