De Ana Hațeg,

Centrul de îngrijire a marilor arși din Timișoara va fi inaugurat, miercuri, în cadrul Spitalului Județean de aici. Acesta va avea cinci locuri , dintre acestea 3 vor fi date acum în folosință, iar alte două spre sfârșitul lunii, scrie Hotnews.

Sorina Pintea a anunțat că motivul pentru care inaugurarea de la Timișoara se va face în două etape este că „mai există niște echipamente de completat”.

Spitalul de la Iași are 6 paturi, potrivit ministrului Sănătății, Sorina Pintea. „Centrul de la Iași va fi inaugurat probabil joi. Știu cât de mult ne-am dorit cu toții să avem aceste centre și cât de important este că se realizează. Este gata și cel de la Iași. Nu voi merge probabil joi la Iași, probabil îl vor inaugura ei eu voi merge săptămâna viitoare să îl văd”, a declarat marți ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Inaugurarea celor două centre vine la 4 ani de la tragedia din clubul Colectiv, produsă pe 30 octombrie 2015.

Până acum România nu a avut nici măcar un singur salon/pat care să ofere toate condițiile pentru îngrijirea pacienților mari arși.

Citeşte şi:

S-au scos limitatoarele de viteză de pe cea mai periculoasă străduță din București, cu 12 accidente în ultimii 3 ani! Poliția spune că e doar temporar, pentru că „sunt deteriorate”

E-mailul care dovedește că Renault s-a înțeles cu subcontractorii săi să nu-și ia angajații reciproc și să țină salariile jos

Societatea îi detestă, cum gândesc ei, de fapt: doi tineri condamnați pentru proxenetism vorbesc despre faptele pentru care au fost pedepsiți: „Nu credeam că ajung la pușcărie pentru așa ceva”

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente