Mergi direct la conținut »
Prima parcare din București cu acces direct la metrou se deschide luna viitoare. Ce tarife li se vor percepe șoferilor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prima parcare din București cu acces direct la metrou se deschide luna viitoare. Ce tarife li se vor percepe șoferilor

Prima parcare din București cu acces direct la metrou se deschide luna viitoare. Ce tarife li se vor percepe șoferilor

Începând cu luna noiembrie, parcarea de la Străuleşti va fi funcţională pentru şoferii care vin în Bucureşti şi vor să circule cu metroul, iar tariful pentru o oră va fi de 1 leu, au declarat miercuri reprezentanţii companiei de transport public.

Metrorex anunţă că terminalul Multimodal (Park&Ride) Străuleşti este singurul de acest gen din Bucureşti, situat în zona de Nord-Vest a Bucureştiului, în vecinatatea lacului Străuleşti. Atât terminalul cât şi staţia de metrou vor ajuta la fluidizarea transportului de suprafaţă preluat din localitaţile învecinate precum Mogoşoaia sau Buftea, spun reprezentanţii companiei.

Poate primi 650 de autovehicule

„Terminalul este amplasat peste galeria de metrou ce face legătura dintre staţia Străuleşti şi Depoul Străuleşti. Acesta, cu o suprafață de 38.869 mp şi un regim de înălțime parcare şi trei etaje, are în alcătuirea sa un parcaj pentru 650 de autovehicule, sală de aşteptare pentru călătorii transportului public orăşenesc şi interurban”, anunţă Metrorex într-un comunicat.

În alte zone ale Capitalei, prețurile parcărilor sunt mult mai mari.


CITEȘTE ȘI:

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Prim procuror brașovean, despre pedofili și agresorii sexuali de copii: ”Am sesizat recent ministrului Justiției că avem un singur Parchet în România specializat în infracțiunile contra minorilor și n-am primit nici un răspuns”!

 

Close
Închide
  Close