Mergi direct la conținut »
Se întâmplă în România! Rudele i-au parcat lângă mormânt Loganul mult iubit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Se întâmplă în România! Rudele i-au parcat lângă mormânt Loganul mult iubit

Se întâmplă în România! Rudele i-au parcat lângă mormânt Loganul mult iubit

Imagini incredibile într-un cimitir din județul Dâmbovița. Rudele fostului șef al Partidei Romilor din comuna Dragomirești i-au parcat acestuia, la căpătâi, mașina Dacia Logan pe care o iubise atât de mult în timpul vieții...

De Georgiana Marcu,

În timp ce neamurile bulibașei din Dragomirești se bucură că au putut să-i respecte defunctului ultima dorință, să aibă aproape automobilul mult iubit, oamenii din sat privesc contrariați mașina parcată printre morminte. De două săptămâni, de când Petre Honciu și-a dat obștescul sfârșit, mașina zace lângă mormântul lui, scrie TargovisteNews.ro.

Petre Honciu a fost lider al Partidei Romilor din comuna Dragomirești, iar cei care l-au cunoscut povestesc că bărbatul își iubea mașina ca pe ochii din cap. ”Nu pleca nicăieri fără mașină. Era viața lui”, își amintește Vasilica Simion, vecină a defunctului.

Conștient că din cauza bolilor de care suferea nu mai are mult de trăit, omul le-a lăsat rudelor instrucțiuni cu limbă de moarte. ”Așa a fost dorința lui, a lăsat vorbă să lase mașina acolo, la intrare, că mașina aia e a lui și nu mai trebuie să o plimbe nimeni. A lăsat vorbă înainte de a muri”, a spus o altă vecină.

Pe lângă disconfortul creat de mașina parcată printre morminte, oamenii din sat se plâng și de faptul că familia defunctului a comandat un afiș enorm cu portretul defunctului, pe care l-a întins pe gardul stadionului comunal, tot pentru a-i cinsti memoria bulibașei.

Close
Închide
  Close