De Valentina Postelnicu,

UPDATE 12.30: Doina Gradea a plecat de la comisie fără a răspunde la întrebările parlamentarilor, pe motiv că nu i s-a spus că este vorba de o audiere şi nici nu există cvorum de lucru.

"Am primit o scrisoare de la dvs, prin care nu sunt invitată la audiere, ci sunt invitată "la lucrările şedinţei comisiei" prin urmare nu este vorba de o audiere, este invitaţia dvs a preşedintelui comisiei (Gigel Ştirbu -n.r.) de a participa la lucrări.  Lucrările comisiei pot avea loc dacă este cvorum. Dvs aţi stabilit ca preşedinte al comisiei că nu este cvorum", a spus Doina Gradea, la Parlament. 

Ea a refuzat să răspundă întrebărilor Opoziţiei. 

"V-am primit întrebările la care am răspuns, dar eu care respect legislaţia din România şi toate procedurile interne ... nu înţeleg cum această şedinţă se transformă într-o audiere, această invitaţie. Cu tot respectul pentru colegii dvs deputaţi care sunt membrii ai comisiei sunt cinci membrii prezenţi. Cum se poate transforma într-o audiere când sunt doar cinci dintr-un număr mult mai mare", a precizat Gradea. 

Audierea are loc la solicitarea Opoziţiei, iar motivele le constituie prezenţa fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, la două emisiuni Viaţa Satului, dar şi lipsa unei campanii pentru referendumul pe Justiţie, la alegerile europarlamentare.

Doina Gradea a atras atenţia, în deschiderea şedinţei, că ea a fost invitată la şedinţa comisiei şi nu la audieri. Preşedintele comisiei, Gigel Ştirbu, de la PNL, a anunţat în deschidere că nu este nevoie de cvorum pentru a se ţine audierea şefei SRTV.

Citeşte şi: Aplicația Clever Taxi a lui Daimler Benz a plătit un articol în Adevărul, care-i prezintă pe taximetriștii români drept niște brute limitate, homofobe și amenințătoare!


Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă