Mergi direct la conținut »
Șefii Facebook se gândesc să lanseze o versiune cu plată a rețelei sociale
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Șefii Facebook se gândesc să lanseze o versiune cu plată a rețelei sociale

Șefii Facebook se gândesc să lanseze o versiune cu plată a rețelei sociale

Facebook se gândește tot mai serios să lanseze o versiune care costă bani, dar fără reclame, a rețelei sociale. Compania condusă de Mark Zuckerberg a făcut studii de piață în acest sens, iar concluzia este că utlizatorii ar fi dispuși să plătească o taxă pentru o versiune fără publicitate.

Rețeaua socială a cochetat cu ideea în trecut, dar nu a mai pus-o în practică, după ce a realizată că oamenii preferă actuala versiune, care este gratuită. Acum însă, situația pare că s-a schimbat, în mare parte din cauza scandalului Cambridge Analytica.

Datele a zeci de miloane de utlizatori au fost furate cu scopul de a interveni în alegerile prezidențiale din Statele Unite de acum doi ani, dar și referendumul pentru Brexit, scrie Bloomberg.


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. Detalii cutremurătoare despre cum a vrut Florin Buliga să se sinucidă în arest: ”A încercat să-și smulgă venele cu dinții”


FOTO: HEPTA

Close
Închide
  Close