Mergi direct la conținut »
Șeful IPJ Sibiu a fost promovat după scandalul ursului împușcat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Șeful IPJ Sibiu a fost promovat după scandalul ursului împușcat

Tiberiu Ivancea, șeful IPJ Sibiu, cel care a susținut că decizia împușcării ursului care se pierduse pe străzile Sibiului a fost una corectă, a fost detașat, începând de astăzi, în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Potrivit unui comunicat al IGPR, Ivancea va fi adjunctul șefului Serviciul Investigații Criminale din această instituție.

“Cu aprobarea ministrului afacerilor interne, prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, cu data de 2 noiembrie a.c., comisar-şef de poliţie Ivancea Tiberiu-Iulian, inspector șef al I.P.J. Sibiu, a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de director adjunct al Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”, se arată, conform Turnul Sfatului, în comunicatul IGPR.

Reprezentanții Poliției Române nu au precizat dacă această detașare are legătură cu ancheta internă dispusă în cazul ursului împușcat în Sibiu și nici nu se menționează până la ce dată va îndeplini Tiberiu Ivancea această funcție și nici cine este locțiitorul său, la comanda IPJ Sibiu.

Close
Închide
  Close