Mergi direct la conținut »
Seinheiser deschide oficial fabrica de căști de la Brașov. Produsele vor fi exportate în SUA și America Latină
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > Seinheiser deschide oficial fabrica de căști de la Brașov. Produsele vor fi exportate în SUA și America Latină

Seinheiser deschide oficial fabrica de căști de la Brașov. Produsele vor fi exportate în SUA și America Latină

Producătorul german de căști audio premium Sennheiser a anunțat inaugurarea oficială a fabricii de la Brașov. Aceasta este a patra fabrică a grupului din lume, are 116 angajați și este localizată la Ghimbav.

De Daniel Ionașcu,

Investiția totală ajunge la 5 milioane de euro, iar produsele realizate în țara noastră vor fi exportate în toată lumea. Între țările unde vor ajunge produsele realizate la noi se află SUA și statele din America Latină.

În fabrica din Brașov sunt produse dispozitive de larg consum precum căștile HD 600 dedicate audiofililor, dar și produse profesionale precum căștile HD 300 Pro pentru studio și noua serie de microfoane XS Wireless Digital pentru muzicieni și videografi.

Căștile Sennheiser HD25

În sediul central Sennheiser din Germania sunt produse dispozitive high-end pentru consumatori și piața audio profesională, inclusiv microfoane wireless.

Fabrica Sennheiser din Irlanda este specializată în traductoare acustice, în timp ce microfoanele wireless pentru piața americană sunt produse de fabrica Sennheiser din SUA.

Companie fondată în 1945

Sennheiser a fost fondată în 1945, și este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de căști, difuzoare, microfoane și sisteme de transmisie wireless.

Din 2013, compania este administrată de Daniel Sennheiser și Dr. Andreas Sennheiser, reprezentanții celei de-a treia generații a familiei care conduce compania.

În 2018, Sennheiser a înregistrat vânzări totale de 710,7 milioane de euro.

Concurență acerbă la vârf

Principalii concurenți ai Sennheiser în lumea audio sunt Bose (SUA), Bang & Olufsen (Danemarca), Grado (SUA), Beats (SUA), Audio-Technica (Japonia), Harman Kardon (SUA), JBL (SUA), AKG (Austria), Sony (Japonia) și Panasonic (Japonia).

Harman Kardon, JBL și AKG sunt deținute de către concernul coreean Samsung, în vreme ce Beats este deținută de către Apple.

Close
Închide
  Close