Mergi direct la conținut »
Selfie lângă sicriu, viral pe Facebook. Poza făcută de doi puști din Vaslui
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Selfie lângă sicriu, viral pe Facebook. Poza făcută de doi puști din Vaslui

Selfie lângă sicriu, viral pe Facebook. Poza făcută de doi puști din Vaslui

Glumă macabră i-a transformat în „vedete„ pe Internet. Doi puști din Huși și-au făcut un selfie lângă un sicriu în care a fost trupul fără viață al unui bătrân. Fără pic de respect față de cel trecut la cele veșnice, adolescenții au zâmbit larg în poza pe care apoi au publicat-o pe Facebook. Prietenii tinerilor au fost revoltați și amuzați deopotrivă de cele văzute pe rețeaua de socializare. Cei doi băieți au comentat ironic ”Nu îți place de bunelu’? Noi îi facem reclamă decedatului”.

Copiii spun și fac lucruri trăznite. Zicala pare că este confirmată de fapta a doi băieți din Huși, care au găsit o variantă macabră prin care să devină populari pe Facebook. Adolescenții s-au pozat lângă sicriul unui bătrân trecut în neființă. Cei doi puști nu s-au lăsat deloc afectați de atmosfera sumbră de la înmormântare, relatează vremeanoua.ro

Selfie lângă sicriu, subiect de ironii pe Facebook

Puși pe șotii, băieții au zâmbit larg și și-au făcut un selfie chiar lângă sicriu. Apoi, fotografia a fost publicată pe Facebook împreună cu mesajul „Dumnezeu să-l ierte! Comentează dacă îți pasă!”. Gestul lor ieșit din comun a stârnit reacțiile prietenilor virtuali.

„Ultimul selfie înainte de pomanã”, a ținut să comenteze un amic de-al copiilor pe Facebook.

„Voi nu aveti toate tiglele pe casã. E vedetã”, a intervenit, admirativ, un alt prieten.

Sergiu, unul dintre puști, a dat replica imediat.

„Așa e frumos. Nu îți place bunelu? Nu vezi ce costum are?”

Ironici, prietenii adolescenților au întrebat și cine este…sărbătoritul.

„Nu îl cunoaștem! Nici nu ne-a spus măcar câți ani are”, a scris unul dintre băieți.

Rămâne de văzut acum dacă cei doi tineri, Sergiu și Sorin, au intrat într-o capelă ca să se pozeze lângă sicriu sau dacă fotografia este una trucată.

sursă foto: vremeanoua.ro

Close
Închide
  Close