Mergi direct la conținut »
FOTO | Selfie-ul care l-a scăpat pe un tânăr de închisoare pe viață
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Selfie-ul care l-a scăpat pe un tânăr de închisoare pe viață

FOTO | Selfie-ul care l-a scăpat pe un tânăr de închisoare pe viață

Christopher Precopia, 22 de ani, a fost acuzat de fosta lui iubită că ar fi intrat în casa ei din Texas și a tăiat-o pe piept cu un cutter. 

Texanul a fost șocat când poliția a dat buzna și l-a arestat. Tânărul nu avea nicio idee de ce este reținut și care sunt acuzațiile care i se aduc, potrivit mirror.co.uk.

Christopher a descoperit apoi că fosta lui iubită l-a reclamat poliției. Fata a spus că el a pătruns în casa ei și a tăiat-o pe piept, crestându-i un x. Tânărul a fost eliberat din arest după ce familia lui a plătit o cauțiune de 150.000 de dolari.

Dar în noaptea presupusului atac, Christopher se afla în realitate la peste kilometri de casa fostei iubite, într-un hotel din Austin, alături de mama lui, Erin Precopia. El a făcut un selfie alături de familia lui în acea noapte, imagine pe care a postat-o pe social media.

Deși avea un alibi solid, Christopher a fost acuzat de intrare prin efracţie cu intenția de a comite alte infracțiuni, fapte care sunt pedepsite cu până la 99 de ani de închisoare în cazul unei condamnări.

Poliția a renunțat la acuzații la nouă luni după primele acuzații, atunci când avocatul tânărului a folosit în instanță dovada incontestabilă: selfie-ul făcut de Christopher.

Christopher Precopia și-a făcut un selfie salvator (FOTO: KVUE)

În cele din urmă, fosta iubită a recunoscut că a inventat povestea din cauza relației dificile pe care a avut-o cu tânărul acum câțiva ani.

Foto KVUE


FOTO/ Soția lui Decebal Marian Șerban, un constănțean ars într-o explozie, susține că Spitalul Floreasca refuză să accepte transferul bărbatului în Belgia: „Nu ni se dă dreptul la viață”


 

Close
Închide
  Close